POWERLINE UNIVERZÁLIS PAD - NEGATÍV IS - ÖSSZEHAJTHATÓ (PFID135X)Összehajtható, kis helyigényű, könnyen mozgatható termék, mely számos gyakorlat elvégzésére ad lehetőséget, köszönhetően a 7-féle pozícióba állítható háttámlának. Stabil testtartást eredményez, mely elengedhetetlen a biztonságos edzéshez. Kényelmes párnázattal rendelkezik.

Nem igényle összeállítást!

Összehajtható, kis helyigényű, könnyen mozgatható termék, mely számos gyakorlat elvégzésére ad lehetőséget, köszönhetően a 7-féle pozícióba állítható háttámlának. Stabil testtartást biztosít, mely elengedhetetlen a biztonságos edzéshez. Hasznos kiegészítője lehet erőkereteknek, keresztcsigáknak.

A Powerline PFID135X kényelmes párnázattal rendelkezik, melynek üléshuzata kiváló minőségű műbőr, lágy töltése az edzést eredményesebbé teszi. Intenzív terhelésnél az edzés sokkal kényelmesebb, köszönhetően a keresztléces lábrögzítésnekábak. Kialakításának és súlyának köszönhetően könnyű mozgatni.

A Powerline PFID135X használatkészre szerelve található a dobozba. Csak botsuk ki a dobozt, vegyük ki a terméket és használjuk.

Specifikáció:
Használhatósága: otthoni
Váz szín: platina
Kárpit szín: fekete
kialakítása: szabad súlyos
Váz: tömör acél
7 pozícióban állítható háttámla
Összehajtható, kis helyigényű
Szállítógörgők a könnyű mozgatáshoz
Terhelhetőség: 120 kg

Méretek (MxHxSz): M: 46 cm x H: 145 cm x Sz: 41 cm

Méretek összehajtott állapotban (MxHxSz): M: 23 cm x H: 145 cm x Sz: 41 cm

Önsúly: 30 kg


PowerLine PFID-135x UNIVERZÁLIS PAD

  • Gyártó: Body Solid
  • Cikkszám: PowerLine PFID-135x UNIVERZÁLIS PAD
  • Elérhető: Raktáron
  • Elérhető: PowerLine PFID-135x UNIVERZÁLIS PAD

Ár: 49.900 Ft / darab

  • Webes ár: 49.900Ft / darab