Fitness & Cross-Training Polar óra.

Mellkaspánt nélküli pulzusmérés, érintőképernyő, aktivitásmérés! 

A csuklón érzékelt pulzus minden eddiginél egyszerűbbé teszi a használatot.Alig észrevehetően lát el tanácsokkal, hogy a céljaidnak leginkább megfelelő pulzuszónában végezd az edzéseidet. Rögzíti minden mozdulatodat, lépésedet, a megtett távolságot, méri az elégetett kalóriát, sőt, még az alvásod minőségét is!

Specifikáció

Polar pulzusmérő óra - Polar A360 

Mellkaspánt nélküli pulzusmérés, érintőképernyő, aktivitásmérés!

A csuklón érzékelt pulzus minden eddiginél egyszerűbbé teszi a használatot.Könnyed precizitás: Egyszerűen csak csatold fel a karpántot és már indulhatsz is. A csuklón érzékelt pulzus minden eddiginél egyszerűbbé teszi a használatot.

Kiváló edzéstárs: Alig észrevehetően lát el tanácsokkal, hogy a céljaidnak leginkább megfelelő pulzuszónában végezd az edzéseidet. A Polar Smart Coaching funkciói most is a segítségedre lesznek az edzésed és a fittségi állapotod azonnali értelmezésében.

Folyamatos aktivitásmérés: A Polar A360 rögzíti minden mozdulatodat, lépésedet, a megtett távolságot, méri az elégetett kalóriát, sőt, még az alvásod minőségét is! Napközben folyamatos visszajelzésekkel motivál a céljaid elérése felé, sőt, vibrálva figyelmeztet, ha már túl régóta ülsz egy helyben.

Ne maradj le semmiről: Az okos értesítések segítségével egyetlen bejövő hívás, SMS, Facebook üzenet vagy tweet sem kerülheti el a figyelmedet.

Impozáns megjelenés: A Polar A360 kiválóan ötvözi a letisztult minimál designt a divatos, ugyanakkor praktikus megjelenéssel. A nagy felbontású érintőképernyő könnyen olvasható, és kezelhető, a karpánt színe szabadon változtatható, akár nap mint nap…

Smart Coaching funkciók:

Activity guide: Folyamatosan visszaszámol a napi aktivitási cél eléréséig. „Kocogj 10 percet, vagy sétálj 34 percet”. Szeretnéd gyorsabban elérni a célt? Növeld a mozgásod intenzitását. Lassan, de biztosan típus vagy? Ne szállj buszra, inkább sétálj néhány megállót…

Activity benefit: Időről időre összesíti az aktivitási adataidat, és az aktívan töltött idő hatását a szervezetedre.

Smart Calories: Pontosan kiszámolja a napi tevékenységeid közben elégetett kalória mértékét tested adatai, valamint az aktivitási szinted alapján. Edzésed is volt? Remek, pulzusmérés közben a kalória számítása még pontosabb.

Pulzusalapú edzés: Folyamatosan mutatja az aktuális pulzusszámot, valamint a pulzuszónát, amelyben az edzésedet végzed. Ennek segítségével optimalizálni tudod az intenzitást a megfelelő edzéshatás elérése érdekében.

Training Benefit: Az edzést követő azonnali, szöveges visszajelzés tájékoztat arról, hogy az elvégzett munka milyen hatással volt a szervezetedre a pulzuszónák és az egyes zónában töltött idő alapján.

Sport profilok: A Polar Flow webes felületről száz különféle sportág profilja tölthető le a fitnesz pántra. A megfelelő profil kiválasztásával könnyebben kategorizálhatók az edzések, valamint pontosabb kalória-felhasználás adatot számol az A360.

Méretek:

Súly: 31.7g (S), 33.7g (M), 37.3g (L)

Karpánt vastagsága: 13,5 mm

Karpánt szélessége: 23,5 mm

Karpánt hossza S: 130-170 mm

Karpánt hossza M: 155-200 mm

Karpánt hossza L: 180-225 mm

Műszaki specifikációk:

Vízállóság: Vízálló (WR30)

Képernyő: Széles látókörű színes TFT érintőképernyő

Képernyő felbontás: 80 x 160 pixel (RGB)

Képernyő méret: 13 mm x 27 mm

Pulzusmérő: Polar optikai pulzusmérő 2 zöld LED-del, 1 fotodiódával

Akkumulátor: Tölthető 100 mAh

Akkumulátor tartóssága: 24/7 aktivitásméréssel és napi egyszeri, egy órás edzéssel, okos értesítések nélkül 2 hét egy teljes feltöltéssel

Kapcsolat:

Alkalmazás: Bluetooth Smart

PC és Mac: Micro USB kábel amely töltésre és adat kommunikációra is szolgál

Kompatibilis:

Mac OS x10.6 és későbbi, valamint Windows XP, 7, 8, 10

Okostelefon iOS7 és későbbi, valamint Android 4.3 és későbbi

Polar H7 Bluetotth Smart pulzusmérő jeladó

Apple Health Kit, Google Fit, MyFitnessPal (iOS felhasználók) és MapMyFitness

Kompatibilis okostelefonok listája megtalálható a http://www.polar.com/en/support linken

Szoftver:

Elérhető nyelvek: angol, német, olasz, francia, spanyol, portugál, dán, holland, svéd, norvég, finn, lengyel, orosz, kínai és japán.

Doboz tartalma:

Polar A360 Pulzusmérő óra

Adatkábel

Polar A360 pulzusmérő óra

  • Gyártó: Polar
  • Cikkszám: Polar A360 BLK pulzusmérő óra
  • Elérhető: Raktáron
  • Elérhető: Polar A360 BLK pulzusmérő óra

Ár: 64.900 Ft / darab

  • Akcios ár: 54.900Ft / darab

Lehetséges választások


Címkék: Polar A360 pulzusmérő óra