Pro-Form Trainer 7.0 elliptikus tréner


Új modell!
iFit® Bluetooth® Smart technológia kompatibilitás, táblagép tartó, elektromosan állítható rámpa, beépített ventilátor, 28 edzésprogram, 125 kg teherbírás és 22 digitálisan állítható ellenállási szint.

A termék megtekinthető és kipróbálható bemutatótermünkben, 1067 Budapest, Teréz krt 11. 

Lendkerék súly

10 kg (új fejlesztés)

Ellenállási fokozatok száma: 22

Elektronikusan állítható ellenállási fokozat. A mágneses ellenállás fokozat beállításai közvetlenül a konzolról vezérelhető egy gombnyomással (Quick Resistance). SMR (csendes mágneses ellenállás). Ez a gyakorlatban úgy működik, hogy az elektronikus motor egy állandó mágnest közelít és távolít a lendkerékhez képest, így kifejtve az ellenállás mértékét a fém lendkerékre a mágneses erőnek köszönhetően. Súrlódás nincs, így a folyamatos fékezésnek nincs hangja, csak az elektronikus motornak az állítás közben, rövid ideig.

Programok száma: 28
A manuális edzésprogramon kívül 28 professzionális edzésprogram (14 teljesítmény és 14 intervallum edzésprogram) közül választhat tetszés szerint, hogy mielőbb elérje a kívánt eredményt. Az edzésprogramok közötti navigálás egyszerű és gyors. A program jellegétől függően automatikusan változik a rámpa dőlésszöge és az ellenállás fokozata. Minden adott, hogy részese legyen egy újabb kihívásnak, nyomja meg a START gombot, kezdje el edzését és koncentráljon a kitűzött céljára.

Pulzusmérés
A mért pulzus hozzásegíti Önt egy hatékonyabb edzéshez. Nem kell mást tenni, mint időnként megfogni a konzol markolatába épített EKG™ markolati pulzusmérő fémérzékelőket. Hozza ki a legtöbbet az edzésekből, figyelje a pulzusértékét a kijelzőn!

Beépített ventilátor -  CoolAire™
A hosszabb és kényelmesebb edzések végzése érdekében az elliptika konzoljába ventilátor lett beépítve. Ez az innovatív technológia segít, hogy edzését koncentráltan és eredményesen végezze. Válassza ki az önnek megfelelő fokozatot és a ventilátor automatikusan biztosítja az edzése során a légáramlást.
Elektronikusan állítható lépéshossz
50-55 cm között állítható a lépéshossz egy elektronikusan szabályozható rámpa 0 és +20 fok közötti fel-le történő mozgásával. A rámpa dőlésszög beállításai közvetlenül a konzolról vezérelhetőek egy gombnyomással (Quick Ramp). A pedálok közötti távolság: 60 mm (Q-faktor).

Állítható, méretes, ízületvédő taposópedálok
A kényelmesebb és hatékonyabb edzés végzése érdekében a pedálok nagyméretűek és csúszásmentesek. A pedálok dőlésszöge több fokozatban is állítható, ezzel kényelmesebb lábfej pozíció érhető el az edzés közben. Az új fejlesztésű taposópedál felület csökkenti az izom fáradtságot és ösztönzi a jó vérkeringést, így hosszabb és kényelmesebb edzéseket tud végezni. A puha felületnek köszönhetően minden egyes lépésnél csökkentve lett az ízületeket érő terhelés nagysága, rugalmasságának köszönhetően pedig segíti az edzést.

Kijelző
A LED  kijelzőn megtekintheti a kiválasztott edzésprogram paramétereit: sebesség, eltelt idő, megtett távolság, dőlésszög, elégetett kalóriák, pulzusszám, valamint a "Power Ring" teljesítmény kör kijelzőn figyelemmel kísérheti edzésének intenzitását. Lehetőség van iPOD/MP3 média lejátszó csatlakozására és már élvezhet is a zenét a beépített hangszórókon. 

iFit és Bluetooth Smart technológia
Még több edzésprogramhoz enged hozzáférést az iFit Live™ Coach funkció. Futtathatja a  professzionális edzők által összeállított edzésprogramokat, melyek automatikusan állítják és változtatják a rámpa dőlésszög beállítását és a pedálok ellenállását. Változatosabbá teheti edzésprogramjait a Google Maps™ segítségével, mindössze a térképen ki kell jelölnie, hogy hol és merre szeretne edzeni. Testre szabhatja edzésterveit és edzésének alakulását figyelemmel kísérheti és kezelheti az okos eszközén. A szolgáltatás használatához szükséges az iFit app letöltése egy minimum 600 dpi táblagépre és szükséges az iFit tagság előfizetése.
A teljes test edzése
Ergonomikus tervezés a maximális kalóriaégetéshez, a test alsó és felső izmainak megformálásra, koordinációs képesség javítására.

Maximális terhelhetőség: 125 kg
Az elliptikus trénert nagy és hosszan tartó terhelésre tervezték, de a 125 kg felhasználói testsúlyt komolyan kell venni! Ne használja az ellipszis trénert ennél nehezebb személy!

Beépített kerekek
A gép könnyű mozgatása érdekében kerekek lettek beépítve. Nem kell mást tenni, mint megemelni a terméket a kerekekkel szemközti oldalon, és könnyedén áthelyezheti azt otthona másik pontjára.

Garancia
12 hónap teljes körű garancia.

A termék nem összeszerelt állapotban kerül átadásra. Szállítás részleteit itt találja.

Elliptikus trénerek
Lendkerék súly 10 kg
Ellenállási fokozatok száma 22
Programok száma 28
Összecsukható Nem
Pulzusmérés Markolati
Önsúly 110 kg
Maximális terhelhetőség 125 kg
Összeszerelt méret M176 x SZ64 x H203 cm
Dobozméret 199 х 83,5 х 176
iFit Live kompatibilis Igen

Pro-Form Trainer 7.0 elliptikus tréner

  • Gyártó: Pro-Form
  • Cikkszám: PFEVEL10716
  • Elérhető: Raktáron
  • Elérhető: PFEVEL10716

Ár: 392.900 Ft / darab

  • Webes ár: 392.900Ft / darab