Pro-Form TDF 5.0 Spinning bike


Új modell!
Élje át a világ leghíresebb országúti kerékpárversenyét!
9,5 kg-os lendkerék, állítható csúszásmentes kormány és párnázott ülés, szíj hajtású rendszer, 10” érintőképernyős kijelző és a 30 ellenállási fokozat.

A termék megtekinthető és kipróbálható bemutatótermünkben, 1067 Budapest, Teréz krt 11. 

Lendkerék súly

9,5 kg

SMR™ csendes mágneses ellenállás

A TDF 5.0 az SMR ™ ( Silent Magnetic Resistance™ ) csendes mágneses ellenállás technológiát kínálja, így könnyedén koncentrálhat edzésére anélkül, hogy zavarná az otthonában élőket.

Ellenállási fokozatok száma 30
Fokozatmentes, folyamatos manuális állítási lehetőség.

-20% és 20% Dőlésszög
A TDF 5.0 automatikusan beállítja azokat a földrajzi adatokat -20% és +20% értékhatárok között, melyekkel az előre kiválasztott útvonalon a várható domborzati viszonyokat szeretnénk legyőzni.

Pulzusmérés
Akár az a cél, hogy zsírt égessen, akár pedig az, hogy erősítse kardiovaszkuláris rendszerét, a kívánt eredmény elérése érdekében a kulcs mindkét esetben a megfelelő intenzitással történő edzés a megfelelő pulzusszámon. Hozza ki a legtöbbet az edzésekből, figyelje a pulzusértékét a kijelzőn!

A konzol kompatibilis a BLUETOOTH® okos pulzusérzékelőkkel. Nem tartozéka az edzőgépnek.


A termék nem összeszerelt állapotban kerül átadásra. Szállítás részleteit itt találja.
24 előre beprogramozott versenyszakasz
A konzol tartalmaz 24 előre beprogramozott versenyszakaszt. Válassza ki bármelyik edzésprogramot és élje át a verseny minden mozzanatát, legyen részese a Tour de France országúti kerékpárverseny egyikének.

Elektromos váltásvezérlő és 30 fokozat
A TDF 5.0 szíj hajtásos Spinning szinte mindenben azonos a mai verseny kerékpárokkal. 30 sebességi fokozattal rendelkezik (3 első és 10 hátsó fokozat).

Pedálok
A lábtartóval ellátott csúszásmentes, fém pedálok nagy igénybevételre lettek tervezve (állva történő edzés).

Komfort elemek
Az ergonomikusan tervezett kormánykarok csúszásgátló borítással vannak ellátva, ezzel is csökkentve, megelőzve az edzés okozta fáradságot. A nyereg vízszintesen és függőlegesen állítható, hogy az edzés még komfortosabb legyen.

10" Érintőképernyős kijelző
Navigálja edzését a 10 hüvelykes érintőképernyős vezérlő felületről. Pörgesse fel a sebességet, az időt, a távolságot, az égetett kalóriákat, a pulzusszámot és az ellenállási értékeket. Tegye élvezetessé a kedvenc fitness alkalmazását, edzési programjait és kövese nyomon edzésprogramját a nagyfelbontású kijelzőn.
HD VIDEO edzések
A konzol tartalmaz, olyan HD minőségű videó edzésprogramokat, mint a történelmi Champs Elysees, az Albertville vagy az Alpe d'Huez versenyszakaszok, hogy még izgalmasabbá tegyék az edzőkerékpáron történő edzést.

POWER METER (Watt mérő)
Kövesse nyomon edzése intenzitását, akár a profik. A ProForm® TDF 5.0 rendelkezik egy beépített teljesítménymérővel, mely pontos visszajelzését ad a kerékpáros teljesítményéről. A pontosabb adatok leolvasása érdekében minden kijelzőt egyenként kalibráltak.

Beépített kerekek
A gép könnyű mozgatása érdekében kerekek lettek beépítve. Nem kell mást tenni, mint megemelni a terméket a kerekekkel szemközti oldalon, és könnyedén áthelyezheti azt otthona másik pontjára.

Maximális terhelhetőség: 125 kg
A spinning kerékpárt nagy és hosszan tartó terhelésre tervezték, de a 125 kg felhasználói testsúlyt komolyan kell venni! Ne használja a spinninget ennél nehezebb személy!

Kiegészítő
Kulacstartó, mely a tartóoszlophoz van rögzítve.


Garancia
12 hónap teljes körű garancia.
Szobakerékpárok
Lendkerék súly 9,5 kg
Ellenállási fokozatok száma 30
Pulzusmérés Markolati pulzusmérő , vagy Polar mellkasi pulzusmérő öv melyet opcionálisan lehet vásárolni.
Önsúly 55 kg
Maximális terhelhetőség 125 kg
Összeszerelt méret 163 x 64 x 143 cm
Dobozméret 129x40x60 cm

Pro-Form TDF 5.0 Spinning bike

  • Gyártó: Pro-Form
  • Cikkszám: PFEVEX71916
  • Elérhető: Raktáron
  • Elérhető: PFEVEX71916

Ár: 649.900 Ft / darab

  • Webes ár: 649.900Ft / darab