Annak érdekében, hogy oldalunkon a lehető legjobb élményt nyújtsuk Neked, sütiket használunk. Az oldal használatának folytatásával hozzájárulsz a sütieink használatához.

RENDBEN! További információk
NordicTrack A.C.T. Commercial elliptikus tréner
  • NordicTrack A.C.T. Commercial elliptikus tréner

NordicTrack A.C.T. Commercial elliptikus tréner


Új modell!
Három gép egyben! A NordicTrack A:C:T: Commertial fitneszgép egyesíti a taposógép, az ellipszis tréner és a futópad edzési előnyeit ergonomikus tervezésének köszönhetően. Mozgásában Kézi állítással alkalmazkodni képes a felhasználó igényeihez, képes a fel-le történő pedál mozgástól az akár 56cm -es lépéshosszúságra is, mellyel a futás érzetét nyújtja.

A termék megtekinthető és kipróbálható bemutatótermeinkben!

Összeszerelés

Minél gyorsabban kezdje el az edzést! A termék összeszerelése egyszerű és közel fele annyi időbe telik, mint más ellipszis tréner esetében.

Lendkerék súly

10 kg

Crank Inertia
Az egyenletesebb teljesítmény, és a magasabb gépminőség tanúsítványa. A Crank Inertia a NordicTrack mérnökei által kifejlesztett új technológia a mágneses ellenállás területén, mely mindeneddiginél finomabb, egyenletesebb mozgást biztosít az elliptikáknál, és a szobakerékpároknál.

Kézzel állítható lépéshossz
Kézzel állítható a lépés hossza, Akár 56 cm.es hosszúságig. A lépéshossz beállításai a lépcsőző mozgástól a futásra hasonlító lépés formáig változtatható.

Ellenállási fokozatok száma
24 elektronikusan állítható ellenállási fokozat. A mágneses ellenállás fokozat beállításai közvetlenül a konzolról vezérelhető egy gombnyomással (One Touch TM ).

Beépített kerekek
A gép könnyű és gyors mozgatására a beépített kerekek nagy segítséget nyújtanak. Nem kell mást tenni, csak megemelni a gép végét 45 fok körüli magasságra, és a kerekek át is veszik Öntől a terhelést.

Programok száma/h11>
32 választható edzésprogram közül választhat tetszés szerint, hogy mielőbb elérje a kívánt eredményt. Az elektronikusdőlésszög automatikusan változik a program jellegétől függően. Az edzésprogramok közötti navigálás egyszerű és gyors.

Maximális terhelhetőség: 125 kg
Az elliptikus trénert nagy és hosszan tartó terhelésre tervezték, de a 125 kg felhasználói testsúlyt komolyan kell venni! Ne használja az ellipszis trénert ennél nehezebb személy!

Minőség és stabilitás
A csúcsminőségű csapágyazás és a SMR™(csendes mágneses ellenállás) biztosítja a csendes működést, komfort érzetet, és ahosszú élettartamot.
Ellenállás
SMR (csendes mágneses ellenállás). Ez a gyakorlatban úgy működik, hogy az elektronikus motor egy állandó mágnest közelít és távolít a lendkerékhez képest, így kifejtve az ellenállás mértékét a fém lendkerékre a mágneses erőnek köszönhetően. Súrlódás nincs, így a folyamatos fékezésnek nincs hangja, csak az elektronikus motornak az állítás közben, rövid ideig.

A teljes test edzése
Ergonomikus tervezés a maximális kalóriaégetéshez, a test alsó és felső izmainak megformálásra, koordinációs képesség javítására.

Beépített kerekek
A gép könnyű mozgatása érdekében kerekek lettek beépítve. Nem kell mást tenni, mint megemelni a terméket a kerekekkel szemközti oldalon, és könnyedén áthelyezheti azt otthona másik pontjára.

Ízületvédő taposópedálok
Az új fejlesztésű taposópedál felület csökkenti az izom fáradtságot és ösztönzi a jó vérkeringést, így hosszabb és kényelmesebb edzéseket tud végezni. A puha felületnek köszönhetően minden egyes lépésnél csökkentve lett az ízületeket érő terhelés nagysága, rugalmasságának köszönhetően pedig segíti az edzést.

Ízületvédő taposópedálok
KAz új fejlesztésű taposópedál felület csökkenti az izom fáradtságot és ösztönzi a jó vérkeringést, így hosszabb és kényelmesebb edzéseket tud végezni. A puha felületnek köszönhetően minden egyes lépésnél csökkentve lett az ízületeket érő terhelés nagysága, rugalmasságának köszönhetően pedig segíti az edzést.

Mintha a levegőben edzene
A fitneszgépek között egy teljesen új, lebegő érzetet nyújtó edzést ad a NordicTrack FreeStride Trainer FS7i. A párnázott pedálok egy övön futnak eltérően a hagyományos síneken történő gördüléshez képest.

Beépített ventilátor
A hosszabb és kényelmesebb edzések végzése érdekében az elliptika burkolatába ventilátor lett beépítve. Ez az innovatív technológia segít, hogy edzését koncentráltan és eredményesen végezze. Válassza ki az önnek megfelelő fokozatot és a ventilátor automatikusan biztosítja az edzése során a légáramlást.
Kijelző 5”kék háttér világítású LCD/h11>
A kijelzőn megtekintheti a kiválasztott edzési paramétert mint: sebesség, eltelt idő, megtett távolság, elégetett kalóriák, pulzusszám, pedál ellenállás.. Lehetőség van iPOD/MP3 média lejátszó csatlakozására és már élvezhet is a zenét a beépített hangszórókon. A tartótálcában elhelyezheti telefonját, iPod/MP3 lejátszóját, italát.Csatlakozhat az otthoni WIFI hálózatára ellipszis trénerével. Csatlakozhat az otthoni WIFI hálózatára egy tablettel kijelzőn edzés közben hozzájuthat az internet által nyújtott legfrissebb információkhoz, hírekhez, elolvashatja e-maileit, nézheti a sport összefoglalókat, elérheti a saját

Pulzusmérés
A mért pulzus hozzásegíti Önt egy hatékonyabb edzéshez. Nem kell mást tenni, mint időnként megfogni a konzol markolatába épített EKG™ markolati pulzusmérő fémérzékelőket, de használhatja természetesen egyaránt mellkasövet is, mely nem a gép tartozéka. Hozza ki a legtöbbet az edzésekből, figyelje a pulzusértékét a kijelzőn!

Interaktív edzés (iFit Live™ Built-In)
(A szolgáltatás díja jelenleg: 99 USD/év vagy 9.99 USD/hó)
A beépített iFit Live™ technológia a sportban kitűzött célok gyorsabb elérését segíti. Az ellipszis tréner egyik jellegzetessége a Google Maps™ által vezérelt edzésprogramok, illetve futtathatók még edzésprogramok Jillian Michaels-el, amelyek automatikusan vezérlik a rámpa dőlésszög és a mágnesen ellenállás beállításokat. Változatosabbá teheti edzésprogramjait a Google Maps™ segítségével, mindössze a térképen ki kell jelölnie, hogy hol és merre szeretne edzeni. Most lehetősége nyílik arra, hogy személyre szabhatja edzésprogramját, egy időben futtathat edzésprogramokat és vezetheti online saját adatlapját.

A Google TM és a Google Maps TM a Googl Inc. bejegyzett védjegye. Ezt a legújabb edzésélményt az iFiT Live™ vezeték nélküli technológia teszi lehetővé! Az iFit Live™ szolgáltatás használatához szükséges a www.ifit.com weboldalon történő regisztráció és előfizetés az iFit tagságra.

Szeresd a világot
(Think about the planet and “Love the World”!)
Minden egyes NordicTrack termék „Szeresd a világot” minősítéssel rendelkezik, mivel a NordicTrack kompenzálja a gépek gyártása, fejlesztése, szállítása és használata során termelt teljes széndioxid kibocsátást. Ellipszis tréner vásárlása előtt gondoljon Ön is Földünk védelmére.

Garancia
12 hónap teljeskörű garancia.
Product Testing
A NordicTrack gépeken többszintű tesztelést végeztek, hogy a vásárlóknak egy verhetetlen teljesítményű, kiváló minőségű edzőgépet biztosítsanak.

Elliptikus trénerek
Lendkerék súly 10 kg
Ellenállási fokozatok száma 24
Programok száma 32
Pulzusmérés Markolati pulzusérzékelő, vagy Polar mellkasi pulzusmérő öv, mely a gép tartozéka.
Önsúly 117 kg
Maximális terhelhetőség 125 kg
Összeszerelt méret
Dobozméret
iFit Live kompatibilis A beépített iFit Live™ technológia a sportban kitűzött célok gyorsabb elérését segíti. Az ellipszis tréner egyik jellegzetessége a Google Maps™ által vezérelt edzésprogramok

NordicTrack A.C.T. Commercial elliptikus tréner

  • Gyártó: NordicTrack
  • Cikkszám: NTEVEL19813
  • Elérhető: Raktáron
  • Elérhető: NTEVEL19813

Ár: 449.000Ft / darab

  • Webes ár: 449.000Ft