Pro-Form 900 ZLE elliptikus tréner

A ProForm 900 ZLE egy könnyen összecsukható, 135 kg kg teherbírású ellipszis tréner. Kompatibilis a legújabb interaktív fitnesz technológiával, az iFit Live-val, mellyel a Google Maps-on állíthatja be edzésének virtuális helyszínét, csak a fantáziájára van bízva "hol" akar edzeni. 46 cm-es lépéshosszával, 20 edzésprogramjával el fogja nyerni tetszését!

A termék megtekinthető és kipróbálható bemutatótermünkben, 1067 Budapest, Teréz krt 11. 

Lendkerék súly

10 kg

Ellenállási fokozatok száma

18 elektronikusan állítható ellenállási fokozat. Az ellenállási fokozat könnyedén és kényelmesen állítható.

Programok száma
20 választható edzésprogram (10 kalória és 10 teljesítmény alapú program +iFit Live kompatibilis) közül választhat tetszés szerint, hogy mielőbb elérje a kívánt eredményt. Az edzésprogramok közötti navigálás egyszerű és gyors.

Helykímélő rendszer
Space Saver™ rendszer segítségével az edzőgép összecsukható, és el is tolható, ha nincs használatban. Tárolható vízszintes vagy függőleges helyzetben is!

Összeszerelés
A termék összeszerelése rendkívül egyszerű és rövid ideig tart.

Maximális terhelhetőség: 135 kg
Az elliptikus trénert nagy és hosszan tartó terhelésre tervezték, de a 135 kg felhasználói testsúlyt komolyan kell venni! Ne használja az ellipszis trénert ennél nehezebb személy!
Minőség és stabilitás
A csúcsminőségű csapágyazás és a SMR™(csendes mágneses ellenállás) biztosítja a csendes működést, komfort érzetet, és a hosszú élettartamot.

A teljes test edzése
Ergonomikus tervezés a maximális kalóriaégetéshez, a test alsó és felső izmainak megformálásra, koordinációs képesség javítására.

Beépített kerekek
A gép könnyű és gyors mozgatására.

Konzol
Az LCD kijelzőn megtekintheti a kiválasztott edzési paramétert, mint sebesség, eltelt idő, megtett távolság, elégetett kalóriák, pulzusszám, pedál ellenállás. Race Track versenypályán figyelheti a körön belüli helyzetét. Lehetőség van iPOD/MP3 média lejátszó csatlakozására és már élvezhet is a zenét a beépített hangszórókon. A tartótálcában elhelyezheti telefonját, iPod/MP3 lejátszóját, italát. iFit Live Wifi modul csatlakozási lehetőség.

Pulzusmérés
A mért pulzus hozzásegíti Önt egy hatékonyabb edzéshez. Nem kell mást tenni, mint időnként megfogni a konzol markolatába épített EKG™ markolati pulzusmérő fémérzékelőket, de használhatja természetesen a Polar® mellkasövet is, melyet a géphez külön lehet rendelni (opció). Hozza ki a legtöbbet az edzésekből, figyelje a pulzusértékét a kijelzőn!.


Interaktív edzés
Még több edzésprogramhoz enged hozzáférést az iFiT Live™. Letöltheti a Jillian Michaels által összeállított edzésprogramokat, melyek automatikusan állítják és változtatják az ellenállását. Változatosabbá teheti edzésprogramjait a Google Maps™ segítségével, mindössze a térképen ki kell jelölnie, hogy hol és merre szeretne edzeni. Testre szabhatja edzésterveit, edzésének alakulását figyelemmel kísérheti és kezelheti a weboldalon. Nélkülözhetetlen kellék az iFiT Live™ wifi modul , mely opcionálisan megvásárolható. Az iFit Live™ szolgáltatás a www.ifit.com weboldalon történő regisztrációt követően 1 évig érvényes, a tagság évente meghosszabbítható.

Szeresd a világot (Think about the planet and “Love the World”!)
Minden egyes Pro-Form termék „Szeresd a világot” minősítéssel rendelkezik, mivel a Pro-Form kompenzálja a gépek gyártása, fejlesztése, szállítása és használata során termelt teljes széndioxid kibocsátást. Futópad vásárlása előtt gondoljon Ön is Földünk védelmére.

Garancia
12 hónap teljes körű garancia.

A termék nem összeszerelt állapotban kerül átadásra. Szállítás részleteit itt találja.

Elliptikus trénerek
Lendkerék súly 10 kg
Ellenállási fokozatok száma 18
Programok száma 20
Összecsukható Igen. Zárt méret: 80x87x190 cm, tárolható fektetve, vagy állítva
Pulzusmérés EKG™ markolati pulzusérzékelő, vagy rendelhető Polar® vezeték nélküli mellkas öv is (opció).
Önsúly 72 kg
Maximális terhelhetőség 135 kg
Összeszerelt méret 185x87x170 cm
Dobozméret 199x46x76 cm
iFit Live kompatibilis Igen, rendelhető iFit Live Wifi modul (opció)

Pro-Form 900 ZLE elliptikus tréner

  • Gyártó: Pro-Form
  • Cikkszám: Pro-Form 900 ZLE elliptikus tréner
  • Elérhető: Raktáron
  • Elérhető: Pro-Form 900 ZLE elliptikus tréner

Ár: 265.000 Ft / darab

  • Akcios ár: 239.000Ft / darab