• BCAA + Glutamine Xpress + Mega Arginine szett

BCAA + Glutamine Xpress 300 g + Mega Arginine 90 kapsz. csomagajánlat 


BCAA + Glutamine Xpress 

A legfontosabb szabad aminosavak egy formulában kombinálva 

10.000 MILLIGRAMM!
MEGA DÓZIS!
1:1 ARÁNYÚ BCAA ÉS GLUTAMIN!
TAURINNAL MEGERŐSÍTVE!
CUKORMENTES FORMULA! 


A leucin, az izoleucin és a valin az izomépítő elágazú-láncú aminosavak (BCAA-k) családjába tartoznak. A BCAA-k az emberi test számára az esszenciális 9 aminosav közé tartoznak, ami azt jelenti, hogy a test nem képes az előállításukra. Az egyetlen forrásunk ezekből az aminosavakból a mindennapi táplálékunk, vagy a táplálék-kiegészítők. Az elágazó láncú aminosavak 35%-át teszik ki az izomfehérjék esszenciális aminosav-készletének. 

A glutamin a legnépszerűbb hatóanyagok közé tartozik a sportolók körében, így ebből a formulánkból sem maradhatott ki. Ráadásként a BCAA+GLUTAMINE XPRESS taurinnal is meg lett erősítve! A magas dózisú BCAA és glutamin 1:1 arányú kombinációja ebben a tudományosan megtervezett termékben elősegíti az izmok regenerálódását a magas intenzitású edzések alatt és után, megelőzve a nem kívánatos izomlebontást és teljesítmény csökkenést. 

A BCAA + GLUTAMINE XPRESS ezeket a kritikus jelentőségű aminosavakat kivételesen finom ízben biztosítja!


Használati utasítás
Keverjen össze naponta egy adag (12 g – 1 adagolókanál) BCAA+Glutamin Xpress port 600 ml vízzel. Fogyassza edzés körüli és/vagy edzés alatti időszakban vagy étkezés közben.


Mega Arginine  

Magas dózisú arginin kapszulák  

Az L-arginin egy feltételesen esszenciális aminosav, ami azt jelenti, hogy normál körülmények között az emberi test elő tud állítani annyit, amennyire szüksége van. Elégtelen táplálkozás vagy nehéz fizikai igénybevétel esetén, a bioszintetikus csatorna nem képes elegendő mennyiségű arginint előállítani, így valamennyit táplálékkal vagy táplálék-kiegészítőkkel kell biztosítanunk. Mivel a nitrogén-oxid (NO) egyetlen, és a kreatin egyik fontos előanyagáról van szó, az arginin-kiegészítés általános gyakorlat az atléták és testépítők körében. A magas dózisú kapszulák használata a legkönnyebb módja a megnövekedett arginin-igény kielégítésének.


Használati utasítás
Naponta 1 kapszula bevétele ajánlott 30 perccel edzés előtt.

BCAA + Glutamine Xpress + Mega Arginine szett

  • Gyártó: SCITEC NUTRITION
  • Cikkszám: BCAA + Glutamine Xpress + Mega Arginine szett
  • Elérhető: Raktáron
  • Elérhető: BCAA + Glutamine Xpress + Mega Arginine szett

Ár: 10.980 Ft / darab

  • Akcios ár: 9.005Ft / darab

Lehetséges választások