Törzsvásárlói pontrendszer

Tisztelt törzsvásárlóink!

2018.09.01.-vel törzsvásárlói pontgyűjtő rendszerünk  megszűnik.

Fontos!

Eddig összegyűjtött pontjaik nem vésznek el, a legközelebbi vásárlásnál felhasználhatók, legkésőbb 2018.10.31-ig.


A weboldalunkon történő regisztrációval automatikusan csatlakozol törzsvásárlói rendszerünkhöz. A regisztrációval automatikusan elfogadod a törzsvásárlói pontgyűjtő program általános részvételi feltételeit. A törzsvásárlói rendszerhez való csatlakozás után táplálék-kiegészítő termékek vásárlását követően Lángsport WebPointokat gyűjthetsz, amelyeket a következő vásárlások alkalmával elkölthetsz.

Pontszerzés:

A táplálék-kiegészítő vásárlásaid összegének 5%-át írjuk jóvá pontszámládon.

Az aktuálisan rendelkezésedre álló pontok összege a személyes adataidnál megtekinthető. Vásárlás esetén lehetőséged van a korábban összegyűjtött pontok beváltására, amit a rendszer kedvezmény formájában biztosít. Ehhez az alábbiakat kell tenned:

1. Tedd a termék(ek)et a kosárba.

2. Nyomd meg a jobb felső sarokban található "A kosár tartalma" gombot

3. A képernyő közepén megjelenő kosár tartalma résznél megtalálod a termék(ek)et, valamint a mennyiségeket, illetve a fizetendő összege.

4. Alatta megtalálod a "Felhasználható pontok" feliratot és mellette a pontjaid számát. Itt láthatod, hogy a termékek összesen mennyi pontért vásárolhatók meg.

5. Amennyiben a meglévő pontjaidat beszeretnéd váltani, úgy a mezőbe írd be a felhasználni kívánt pontok számát, majd klikkelj a "Hűségpontok beváltása" gombra.

6. Ezután a "Fizetés" gombra klikkelve folytathatod a vásárlást.

Pont beváltás:

Minden 1 pont = 1 Ft.

A kedvezmény minden esetben a számla szállítási költség nélküli végösszegéből kerül levonásra. A gyűjtött pontokat a szállítási költség csökkentésére nem használhatod fel. A pontok nem évülnek el, a regisztrációd érvényességéig bármikor beválthatod őket. A gyűjtött pontok csak és kizárólag kedvezmény igénybevételére használhatók fel, készpénzre nem átválthatók. A pontjaidat más regisztrált klubtagnak nem adhatod át és más regisztrált klubtagok pontjaival nem vonhatod össze.