Törzsvásárlói pontrendszer

A weboldalunkon történő regisztrációval automatikusan csatlakozol törzsvásárlói rendszerünkhöz. A regisztrációval automatikusan elfogadod a törzsvásárlói pontgyűjtő program általános részvételi feltételeit. A törzsvásárlói rendszerhez való csatlakozás után táplálék-kiegészítő termékek vásárlását követően Lángsport WebPointokat gyűjthetsz, amelyeket a következő vásárlások alkalmával elkölthetsz.

Pontszerzés:

A táplálék-kiegészítő vásárlásaid összegének 5%-át írjuk jóvá pontszámládon.

Az aktuálisan rendelkezésedre álló pontok összege a személyes adataidnál megtekinthető. Vásárlás esetén lehetőséged van a korábban összegyűjtött pontok beváltására, amit a rendszer kedvezmény formájában biztosít. Ehhez az alábbiakat kell tenned:

1. Tedd a termék(ek)et a kosárba
2. Nyomd meg a jobb felső sarokban található "A kosár tartalma" gombot
3. A képernyő közepén megjelenő kosár tartalma résznél megtalálod a termék(ek)et. Ügyelj rá, hogy a törlésnél NE legyen pipa.
4. Nézd meg a felhasználható pontok számát, és az alatta található "felhasznált" szó után írd be a keretbe a felhsználni kívánt pontok számát.
5. Nyomd meg a "Kosár módosítása" gombot.
6. Ezútán nyomd meg
 a "Megrendelés jóváhagyása" gombot.
7. Az "Egyéb megjegyzések" rovatba írd be az esetleges megjegyzéseket, ha SZEMÉLYES ÁTVÉTEL-t szeretnél, akkor azt. (Természetesen az esetleges szállítási költséget ekkor nem kell megfizetned.)
8. Nyomd meg a "Jóváhagyás" gombot.

Pont beváltás:

Minden 1 pont = 1 Ft.

A kedvezmény minden esetben a számla szállítási költség nélküli végösszegéből kerül levonásra. A gyűjtött pontokat a szállítási költség csökkentésére nem használhatod fel. A pontok nem évülnek el, a regisztrációd érvényességéig bármikor beválthatod őket. A gyűjtött pontok csak és kizárólag kedvezmény igénybevételére használhatók fel, készpénzre nem átválthatók. A pontjaidat más regisztrált klubtagnak nem adhatod át és más regisztrált klubtagok pontjaival nem vonhatod össze.