• Gold Standard Curcuminoids

Gold Standard Curcuminoids  

A tényleges hatóanyagokat tartalmazó speciális, jól felszívódó kurkumin formula!  

Szabadalmaztatott 95%-os Curcumin C3 Complex®-szel és BioPerine®-nel

A kurkuma az egyik legnagyobbra tartott növény! A kivont aktív komponensei, a kurkuminoidok a legígéretesebb természetes hatóanyagok közé tartoznak. Míg a kurkumin erős potenciális hatással rendelkezik, a tényleges biológiai aktivitását meghatározott metabolitokon keresztül fejti ki. Ebből következik, hogy a kurkumin szervezeten belüli transzformációja, konverzió nagy fontossággal bír. Az I. fázis metabolitjai az aktívak. Ha fokozódik a II. fázis konjugáltjainak bio-elérhetősége, jelenléte, az nem jár semmilyen pozitív hatással, tekintve hogy a II. fázis konjugáltjai nem fejtenek ki biológia aktivitást. A kérdés tehát az, hogy a kurkumin termékekben jelenleg alkalmazott technikák képesek-e nem-konjugált kurkuminoidokat biztosítani az emberi szervezet számára vagy csak a biológiailag inaktív II. fázisú konjugáltak mennyiségét növelik. Ez a növekedés a kurkuminra magára vonatkozik, nem pedig annak inaktív II. fázisú metabolitjaira.


Használati utasítás
Naponta 1 kapszula bevétele ajánlott étkezés közben 


Allergén információ
Tej, tojás, glutén, szója, földimogyoró, mogyoró, zeller, hal és rákféle összetevőket feldolgozó üzemben készült!


Figyelmeztetés
Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Kisgyermekek elől elzárva tartandó! Epehajtó hatása miatt epeköves betegeknek nem javasolt. Véralvadásgátló gyógyszereket szedőknél fokozhatja a vérzések kockázatát. Terhesek nem szedhetik az esetleges méhösszehúzó hatás miatt.


Kiszerelés
60 kapszula - 60 adag

TÁPANYAGTARTALOM

Napi adag: 1 kapszula (60 adag)
1 kapszula1 kapszula
Curcuma longa-kivonat200 mgBioPerine®2.5 mg
amelyből
Kurkumin155 mg
Demethoxycurcumin31 mg
Bisdemethoxycurcumin2.5 mg

ÖSSZETEVŐK

Curcumin C3 Complex® [Curcuma longa L. (gyökértörzs) 64-66:1 arányú kivonat], marha zselatin, csomósodást és lesülést gátló anyag: magnézium-sztearát; BioPerine® (Piper gyümölcs 50:1 arányú kivonat), színezékek: titán-dioxid, sárga vas-oxid, vörös vas-oxid

Gold Standard Curcuminoids

  • Gyártó: SCITEC GREEN SERIES
  • Cikkszám: Gold Standard Curcuminoids
  • Elérhető: Raktáron
  • Elérhető: Gold Standard Curcuminoids

Ár: 4.990 Ft / darab

  • Webes ár: 4.990Ft / darab

Címkék: Gold Standard Curcuminoids