• L-Tryptophan - 60 kapsz.

L-Tryptophan 

Miért ajánljuk a BioTechUSA L-Tryptophan terméket?

  • Az L-triptofán aminosav a melatonin prekurzora
  • Az L-triptofán aminosav a szerotonin prekurzora
  • 60 napi adag

Az L-triptofán egy sokrétű esszenciális aminosav, amelyet a szervezetünk nem, vagy csak elégtelen mennyiségben képes előállítani. Az L-triptofán kiegyensúlyozott táplálkozással, megfelelő minőségű tápanyagokkal egyszerűen pótolható, gazdagon megtalálható például a kacsa- és disznóhúsban, a cottage cheese-ben, a tojásban. Amennyiben más forrásból is szeretnéd biztosítani az L-triptofán bevitelt, akkor válaszd a BioTechUSA L-Tryptophan étrend-kiegészítő tablettát. A kapszulás kiszerelésnek köszönhetően könnyen adagolható és egyszerűen magunkkal vihető a nap folyamán bárhová.

Kiknek ajánljuk a BioTechUSA L-Tryptophan terméket?

  • akiknek szükségük van az L-triptofán esszenciális aminosav kiegészítésére
  • akik kapszulás terméket keresnek

Mit tartalmaz a BioTechUSA L-Tryptophan?

1 adagban (1 kapszula):

  • 500 mg L-triptofán

Esszenciális aminosavak

Az esszenciális aminosavak (9 félét ismerünk) nélkülözhetetlenek az emberi szervezet számára, mivel ezeket a szervezet nem, vagy csak elégtelen mennyiségben képes előállítani. Ezért is különösen fontos, hogy külső forrásból biztosítsuk bevitelüket, lehetőség szerint optimális mennyiségben és arányban.

Az L-triptofán is egy esszenciális aminosav, mely a szervezetben számos funkciót tölt be, többek között a szerotonin, illetve melatonin prekurzoraként is szolgál.

Az L-Tryptophan az összes többi BioTechUSA termékhez hasonlóan biztonságos, gondosan válogatott összetevőket tartalmaz.

Hogyan kell szedni a BioTechUSA L-Tryptophan terméket?

Felhasználási javaslat: Fogyassz naponta 1 kapszulát egy pohár vízzel, egy órával lefekvés előtt! A javasolt napi fogyasztási mennyiséget ne lépd túl!

Allergén információ

Tejet, tojást, glutént, szóját, rákféléket, kén-dioxidot és dióféléket tartalmazó élelmiszereket gyártó üzemben készült.

Figyelmeztetés

A javasolt napi adagot ne lépje túl! Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos étrendet és az egészséges életmódot! A terméket kisgyermekek elől elzárva tárolja!

ÖSSZETÉTEL

BioTech USA L-Tryptophan

Egy adag mérete: 2 kapszula
Adagok száma a termékben: 30


Vitaminok és ásványi anyagok2 kapszulaNRV3

L-triptofán1000 mg

Tejet, tojást, glutént, szóját, rákféléket, kén-dioxidot és dióféléket tartalmazó élelmiszereket gyártó üzemben készült.

FIGYELMEZTETÉSEK: A terméket kisgyermekek elől elzárva tárolja! Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos étrendet és az egészséges életmódot! A termék fogyasztása ismert alapbetegség, valamint gyógyszerek szedése esetén nem javasolt.

Összetevők: L-triptofán 42%, tömegnövelő szer (kalcium-foszfátok), kapszulahéj [zselatin, fényezőanyag (sellak), színezék (vas-oxidok és vas-hidroxidok), savanyúságot szabályozó anyag (ammónium-hidroxid), savanyúságot szabályozó anyag (kálium-hidroxid)], csomósodást gátló anyagok (zsírsavak magnéziumsói, szilícium-dioxid).

3NRV%: Napi beviteli referencia érték felnőttek esetén.

L-Tryptophan - 60 kapsz.

  • Cikkszám: L-Tryptophan - 60 kapsz.
  • Elérhető: Raktáron
  • Elérhető: L-Tryptophan - 60 kapsz.

Ár: 5.190 Ft / darab

  • Webes ár: 5.190Ft / darab