• Night Melatonin - 90 tabletta

Night Melatonin 

Az alvás támogatója! 

  • GYORSABB ELALVÁS (1) 
  • CSÖKKENTI AZ IDŐELTOLÓDÁS OKOZTA KELLEMETLENSÉGEKET (2) 
  • ADAGONKÉNT 1MG MELATONINNAL 

Színtiszta melatonin!

A sportolók munkája nem ér véget az edzőteremben. A regenerálódás folyamata az edzőtermen kívül történik, és szervesen hozzátartozik a nyugodt alvás is. Napjaink rohanó világában sajnos ez nem mindig olyan egyértelmű: a stressz, a mindennapok gondjai, külső tényezők mind-mind megnehezíthetik a nyugodt alvást, ami így a regenerálódásunk rovására mehet.

Megvan az érzés, amikor csak hánykolódunk az ágyon, de nem jön álom a szemünkre? A melatonin segít csökkenteni az elalváshoz szükséges időt*, ezzel közvetlen segítséget nyújt ahhoz, hogy igazán kipihenjük magunkat. Azok számára pedig, akik gyakran utaznak, az is fontos előny lehet, hogy a melatonin segít enyhíteni a hosszú repülőút és az időeltolódás okozta fáradtságérzést* is.

1: A melatonin segít csökkenteni az elalváshoz szükséges időt. A kedvező hatás 1 mg melatonin lefekvéshez közeli időben történő fogyasztásával érhető el.*

2: A melatonin segít enyhíteni a hosszú repülőút és az időeltolódás okozta fáradtságérzést. A kedvező hatás legalább 0,5 mg melatonin fogyasztásával érhető el az utazás első napján, lefekvéshez közeli időben, majd a szedést folytatva a megérkezést követő néhány napon át.*

*Tudományosan bizonyított, Európai Élelmiszer-biztonsági Hatóság (EFSA) által engedélyezett állítások.

Adagolási javaslat

Szedj egy tablettát lefekvés előtt.   

Figyelmeztetés

Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos étrendet és az egészséges életmódot! A terméket kisgyermekek elől elzárva tárolja! Fogyasztása gyermekek és terhes vagy szoptató nők számára nem ajánlott. A termék fogyasztása nem javasolt ismert alapbetegség, valamint gyógyszerszedés esetén, továbbá azok számára, akik tartós éberséget igénylő tevékenységet folytatnak, ahol az álmosság biztonsági problémát jelenthet!


ÖsszetételSCITEC NUTRITION NIGHT MELATONIN
Összetétel:

Egy adag mérete: 1 tablet
Adagok Száma: 90

 Adagonként tartalmazDV %

Melatonin1 mg

Made in a plant that manufactures milk, egg, gluten, soy, crustaceans, sulphur dioxide and nuts containing foods.
Ingredients: Bulking agents (Calcium Phosphates, Cellulose Gel, Cross-Linked Dosium Carboxy Methyl Cellulose), Melatonin 0,5%, Anti-Caking agent (Magnesium Salts of Fatty Acids)

Night Melatonin - 90 tabletta

  • Gyártó: SCITEC NUTRITION
  • Cikkszám: Night Melatonin - 90 tabletta
  • Elérhető: Raktáron
  • Elérhető: Night Melatonin - 90 tabletta

Ár: 3.190 Ft / darab

  • Webes ár: 3.190Ft / darab