7''-os érintőképernyős kijelző, 135 kg-os teherbírás, Android operációs rendszer, beépített iFit Live technológia, táblagép tartó, elektronikusan állítható rámpa. Ajándék egy éves iFit tagsággal! 

Gyártó
NordicTrack
Ajándék
iFit egy éves tagság (53875.-Ft)!
Felhasználás módja 
Otthoni
Teherbírás
135 kg
Kivitel-hajtás mód
Mágnesfék - Poly-V öv - Front
Lendkerék súlya (kg)
13 kg
Dőlésszög 
0 - 20 %
Pedálok közötti távolság
3 cm
Lépésnagyság
48 cm (állítható)
Kiemelt tulajdonság
Állítható dőlésszög, érintőkijelző, szállítókerekek, széles pedálok
Garancia
3 év általános

Interaktív edzés (iFit Live Built-In)

ifit edzés

Egyéni, virtuális edzések, a világ lejobb edzői vezetésével. Élvezze saját otthonában, saját tempójában az edzést.

Válogasson több mint 1000 edzésprogram közül vagy jelöljön ki egy útvonalat a világ bármely pontján. Versenyezzen másokkal a legjobb eredmény elérése érdekében.

Nincs szükség az edzőterembe menni - ezer igényes, kölönböző intenzitású stúdió edzés otthonra! Csatlakozzon az iFit felhasználókhoz a világ minden tájáról, merüljön bele az iFit Studio edzések izgalmába. Az interaktív edzője tökéletes edzést nyújt Önnek soha nem lesz túl könnyű vagy túl nehéz.

Szabja személyesre edzésprogramját, egy időben futtathat edzésprogramokat és vezetheti online saját adatlapját. Ezt a legújabb edzésélményt az iFiT Live vezeték nélküli technológia teszi lehetővé!

Az iFit Live szolgáltatás használatához szükséges a www.ifit.com weboldalon történő regisztráció és előfizetés az iFit tagságra.

Érintőképernyős kijelző
(7” COLOUR CAPACITIVE TOUCH DISPLAY)

Nordictrack 12.9 Érintőképernyős kijelző

Ez az intelligens HD érintőképernyő sokféle interakciót és szórakozást biztosít neked az edzés monotónia elkerülésének érdekében. Az integrált iFit technológiával automatikus statisztikai követhet, egyéni edzési terveket és GlobeTrek™ edzést készíthet a képernyőn megjelenő személyi edzőkkel.

Az kijelzőn, megtekintheted a kiválasztott edzési paramétert mint: sebesség, eltelt idő, megtett távolság, rámpa dőlésszög, elégetett kalóriák, pulzusszám, pedál ellenállás. Csatlakozhat az otthoni WIFI hálózatára ellipszis trénerével.

Lendkerék súly13 kg (új fejlesztés - Crank Inertia). Crank Inertia: Az egyenletesebb teljesítmény, és a magasabb gépminőség tanúsítványa.
 A Crank Inertia a NordicTrack mérnökei által kifejlesztett új technológia a mágneses ellenállás területén, mely minden eddiginél finomabb, egyenletesebb mozgást biztosít az elliptikáknál, és a szobakerékpároknál. A lendkerék külső peremén elhelyezkedő többletsúly nagyobb centrifugális erőt eredményez.

Ellenállási fokozatok száma: 2424 elektronikusan állítható ellenállási fokozat. A mágneses ellenállás fokozat beállításai közvetlenül a konzolról vezérelhető egy gombnyomással (One TouchTM). Az SMR™ Silent Magnetic Resistance segítségével minden beállítás csendes, sima és természetes.

Elektronikusan állítható dőlésKönnyen állíthatja a dőlést (lépéshossz is változik 18-20" coll között) az edzés megszakítása nélkül, egy elektronikusan szabályozható rámpa 0 és +20 fok közötti fel-le történő mozgásával. A dőlés beállítása lehetővé teszi, hogy több kalóriát égessen és meghatározott izomcsoportokat dolgoztasson. A rámpa dőlésszög beállításai közvetlenül a konzolról vezérelhető egy gombnyomással (QuickTouchTM).

AUTOBREEZE WORKOUT FAN
Beépített ventilátor

Nordictrack C 12.5 ventilátor

A hosszabb és kényelmesebb edzések végzése érdekében az elliptika konzoljába ventilátor lett beépítve. Ez az innovatív technológia segít, hogy edzését koncentráltan és eredményesen végezze. Válassza ki az önnek megfelelő fokozatot és a ventilátor automatikusan biztosítja az edzése során a légáramlást.

Széles taposópedálok

Nordictrack C12.9 pedalok

A nagy méretű, 3 állásba állítható csúszásmentes pedálok segítségével, kényelmesebb lábfej pozíció érhető el az edzés közben. Az új fejlesztésű taposópedál felület csökkenti az izom fáradtságot és ösztönzi a jó vérkeringést, így hosszabb és kényelmesebb edzéseket tud végezni.

Beépített táblagép tartó

Nordictrack 12.9 táblagép tartó

Helyezze táblagépét a tartóba és élvezze kedvenc műsorait, filmjeit, zenéit edzés közben. Az új és továbbfejlesztett tartó a kívánt látószöghez igazíhatod. A táblagép tartó biztonságban tartja eszközét, így nyugodtan edzhet. (A képeken látható táblagép nem tartozék!)

IPOD®-KOMPATIBÁLIS HANGRENDSZER

Lehetőséged van iPOD/MP3 média lejátszó csatlakozására és már élvezheted is a zenét a beépített 2-inches hangszórókon keresztül.

Maximális terhelhetőség: 135 kg

Az ellipszis trénert nagy és hosszan tartó terhelésre tervezték.

Minőség és stabilitás

A csúcsminőségű csapágyazás és a SMR™ (csendes mágneses ellenállás) biztosítja a csendes működést, komfort érzetet, és a hosszú élettartamot.

A teljes test edzése

Ergonomikus tervezés a maximális kalóriaégetéshez, a test alsó és felső izmainak megformálásra, koordinációs képesség javítására.

Beépített kerekek

A gép könnyű és gyors mozgatására a beépített kerekek nagy segítséget nyújtanak. Nem kell mást tenni, csak megemelni a gép végét 45 fok körüli magasságra, és a kerekek át is veszik Öntől a terhelést.

Pulzusmérés

A mért pulzus hozzásegíti Önt egy hatékonyabb edzéshez. Nem kell mást tenni, mint időnként megfogni a konzol markolatába épített Dual CardioGrip™ markolati pulzusmérő fémérzékelőket. A termék kompatibilis az opcionális Bluetooth intelligens (BLE) mellkasi övvel. Hozza ki a legtöbbet az edzésekből, figyelje a pulzusértékét a kijelzőn!

Kulacstartó

Maradjon hidratálva az edzésed során. Tegye kulacsát a beépített, könnyű hozzáférést biztosító kulacstartóba.

Szeresd a világot (Think about the planet and “Love the World”!)

Minden egyes NordicTrack termék „Szeresd a világot” minősítéssel rendelkezik, mivel a NordicTrack kompenzálja a gépek gyártása, fejlesztése, szállítása és használata során termelt teljes széndioxid kibocsátást. Ellipszis tréner vásárlása előtt gondoljon Ön is Földünk védelmére.

NordicTrack 12.9 elliptikus tréner

  • Gyártó: NordicTrack
  • Cikkszám: NordicTrack Commercial 12.9 elliptikus tréner
  • Elérhető: Raktáron
  • Elérhető: NordicTrack Commercial 12.9 elliptikus tréner

Ár: 549.000 Ft / darab

  • Akcios ár: 499.000Ft / darab