POLAR VANTAGE V 


PRÉMIUM GPS MULTISPORT ÓRA TÖBBSPORTOS ÉS TRIATLON EDZÉSHEZ 

Eddz okosabban, és fedezd fel magadban a győztest a Polar Vantage V prémium multisport órával, amelyet profi sportolóknak terveztünk – és mindenkinek, aki profiként edz. Ha csúcstechnológiás, vízálló edzőtársat keresel triatlon vagy maraton edzéshez, rendkívül hosszú akkumulátor-üzemidővel, a Polar Vantage V a tökéletes választás.


A LEGMODERNEBB SPORTTECHNOLÓGIA

A legújabb viselhető technikai innovációknak köszönhetően a Polar Vantage V ellát minden szükséges pontos adattal, amellyel elérheted a maximális teljesítményt.


A LEGJOBB PULZUSMÉRŐ MEGOLDÁSOK


A Polar Vantage V különböző pulzusmérő megoldásokat alkalmaz, hogy a választott sportágaidhoz optimális pulzusmérési módszert biztosítson.

 

A FUTÁSI TELJESÍTMÉNY MÉRÉSE

A Polar Vantage V a futási teljesítményt a csuklón méri – nincs szükség további lépésszám érzékelőkre vagy szenzorokra. 
TOVÁBBI INFORMÁCIÓ


DÍJNYERTES KIALAKÍTÁS, KATONAI SZINTŰ TARTÓSSÁG

A több tervezési díjjal is kitüntetett Polar Vantage V átesett számos katonai szabvány alapján végzett tesztelésen, többek között a szélsőséges hőmérsékletre, a leejtésre és a légnedvességre vonatkozóan.

 

 

OPTIMALIZÁLD AZ EDZÉSED!


Ha profiként szeretnél edzeni, profiként is kell regenerálódnod. A Polar Vantage V segít megtalálni az edzés és a pihenés közötti egyensúlyt, és így elkerülheted a sérüléseket ezzel a különlegesen holisztikus edzésterhelés- és regenerálódáskövetési megoldással.


ISMERD MEG AZ EDZÉSED!


Az új Training Load Pro™ átfogó képet ad arról, hogy az egyes edzések milyen terhelésnek teszik ki a szervezetedet.

 

KERÜLD EL A TÚLEDZÉST ÉS A SÉRÜLÉSEKET!

A Recovery Pro™ segít felmérni, hogy a szervezeted készen áll-e az edzésre, és regenerálódási visszajelzéseket is kaphatsz.
TOVÁBBI INFORMÁCIÓ

 

 

TÖBB EGY EGYSZERŰ SPORTÓRÁNÁL


Amikor a Polar Vantage V segítségével edzel, hozzáférsz a teljes Polar ökoszisztémához, ahol minden elem kapcsolatban áll egymással. Az összes edzésadat kényelmesen elérhető egyetlen központi platformon, a Polar Flow alkalmazásban.

 

Automatikusan szinkronizálhatod az edzésadataidat más fitness tracker szolgáltatásokkal, mint például a Strava vagy a TrainingPeaks.

 


A TÖKÉLETES EDZÉSPLATFORM

 

A szerteágazó edzéstervezési és -elemzési eszköztárral, automatikus edzésnaplóval, fejlődésjelentésekkel és egyéb funkciókkal a Polar Flow segít elérni minden edzési célodat. TOVÁBBI INFORMÁCIÓ

 

 

ADATOK AZ EDZŐ SZÁMÁRA IS

Megoszthatod az összes edzésadatodat az edződdel, azonnali visszajelzést kaphatsz, és megtervezheted az edzésedet az edződdel együtt – mindezt az ingyenes Polar Flow for Coach szolgáltatással.

 

 

FŐ FUNKCIÓK

Polar Precision Prime
Fejlett csuklós pulzusmérés

A Polar Vantage V a pulzusodat a Precision Prime™ érzékelőfúziós technológiával követi.

Training Load Pro
Training Load Pro

Számszerűsítsd az edzésszakasz alatti megterhelést, valamint azt, hogy az edzés milyen terheléssel jár a tested különböző részei számára. TOVÁBBI INFORMÁCIÓ

Recovery Pro
Recovery Pro

Megtudhatod, hogy a szervezeted milyen mértékben regenerálódott, és regenerálódási visszajelzéseket kaphatsz. TOVÁBBI INFORMÁCIÓ

Futási teljesítmény
Futási teljesítmény

Még átfogóbb képet kaphatsz a futóedzéseid intenzitásával kapcsolatban. TOVÁBBI INFORMÁCIÓ

Nightly Recharge™
Nightly Recharge™

Tekintsd meg, mennyire regenerálódtál az éjszaka során. TOVÁBBI INFORMÁCIÓ

Sleep Plus Stages™
Sleep Plus Stages™

Alvásfigyelő funkció alvásfázisaid nyomon követésére és elemzésére az alvásminőség javításához. TOVÁBBI INFORMÁCIÓ

Sportprofilok
Sportprofilok

Polar Vantage V több mint 130 különböző sportot támogat. Add hozzá kedvenc sportjaidat a sportórádhoz a Polar Flow alkalmazásban.

Mérés úszás közben
Mérés úszás közben

Kövesd nyomon a medencében nyújtott teljesítményedet – a Polar Vantage V automatikusan érzékeli a pulzusodat, az úszási stílust, a távot, a tempót, a csapásszámot és a pihenőidőt. A távot és a csapásszámot nyíltvízi úszás esetén is méri a rendszer.

Telefonos értesítések
Telefonos értesítések

Maradj kapcsolatban a telefonodról érkező értesítésekkel! Figyelmeztetéseket kaphatsz a bejövő hívásokról, üzenetekről, e-mailekről, naptári eseményekről és még sok másról.

Strava Live Segments

Tedd izgalmasabbá a futást és a kerékpározást a Strava Live Segments segítségével. Értesítéseket kaphatsz a közeli szegmensekről, valós idejű teljesítményadatokat jeleníthetsz meg egy adott szegmens közben, és a szegmens befejezése után megjelenítheted az eredményeidet.

TOVÁBBI SMART COACHING FUNKCIÓK

Running Index (Futási index)
Running Index (Futási index)

Becslést kaphatsz futás közbeni maximális oxigénfelvételedről (VO2max), és megtekintheted, hogyan fejlődik a futási teljesítményed. TOVÁBBI INFORMÁCIÓ

Futóprogram
Futóprogram

Ingyenes, személyre szabott és adaptív edzéstervet kaphatsz, amely hozzád és a céljaihoz illeszkedik. TOVÁBBI INFORMÁCIÓ

Okos kalóriaszámláló
Okos kalóriaszámláló

Megtudhatod az elégetett kalóriák pontos számát a testsúly, a magasság, a kor, a nem, a maximális pulzusszám (HRmax) és az edzésintenzitás alapján.

Edzési nyereség
Edzési nyereség

Motiváló hatású visszajelzést kapsz rögtön az edzés végén, amelyből kiderül, milyen egészségügyi haszna volt az adott edzésszakasznak.

Folyamatos pulzusmérés
Folyamatos pulzusmérés

Átfogó képet kaphatsz arról, hogyan viselkedik a szíved a nap folyamán. A folyamatos pulzusmérés még pontosabb kalóriaégetési és aktivitási adatokat szolgáltat, és tájékoztat a napi legalacsonyabb és legmagasabb pulzusodról.

Serene™ légzőgyakorlat
Serene™ légzőgyakorlat

Lazítsd el a tested és csendesítsd le az elméd egy irányított légzőgyakorlat segítségével. TOVÁBBI INFORMÁCIÓ

FitSpark™ napi edzési útmutató
FitSpark™ napi edzési útmutató

Használatra kész napi edzéseket kaphatsz a regenerálódásod, a készenléted és az edzési előzményeid alapján. TOVÁBBI INFORMÁCIÓ

Training Load Pro
Fitnesz teszt

Könnyedén felmérheted edzettségi szintedet mindössze 5 perc alatt – anélkül, hogy megizzadnál.

 

MŰSZAKI SPECIFIKÁCIÓK


Méretek

46 x 46 x 13 mm

Súly

66 g csuklópánttal, 44 g csuklópánt nélkül

Anyagok

Rendkívül erős rozsdamentes acél ház. Üvegszállal erősített polimer hátlap.

Kijelző

Mindig bekapcsolt színes érintőkijelző. Laminált Gorilla Glass lencse ujjlenyomat elleni bevonattal. Méret: 1,2 hüvelyk, felbontás: 240 x 240.

Akkumulátor

320 mAh-s lítium-polimer akkumulátor. Akár 40 órás akkumulátor-üzemidő edzési módban (GPS és csuklón mért pulzus), óra üzemmódban pedig akár 7 nap folyamatos pulzusméréssel.

GPS és barométer

Beépített GPS, GLONASS, Galileo & QZSS. A GPS támogatás gyors keresést biztosít. Barometrikus magasság, meredekség, emelkedés és ereszkedés.

Csatlakoztathatóság

Bluetooth Low Energy. Egyéni USB-kábel a töltéshez és adatszinkronizáláshoz.

Óra

Idő és dátum. Rezgő figyelmeztetés szundi funkcióval.

A felhasználói felülethez választható nyelvek

Angol, német, francia, olasz, holland, norvég, spanyol, portugál, svéd, finn, dán, lengyel, orosz, török, indonéz, cseh, japán, egyszerűsített kínai

Érzékelők

Kompatibilis az összes szabványos BLE pulzusérzékelővel, futásiütem- és teljesítményérzékelővel, valamint kerékpársebesség-, pedálfordulatszám- és teljesítményérzékelővel.

Vízállóság

Vízálló (WR50)

Csuklópántok

Tartós és kényelmes szilikon.

Méretek:
S: csukló kerülete 130 és 185 mm között
M/L: csukló kerülete 155 és 210 mm között

Tartósság

Katonai szabványok (MIL-STD-810G) alapján tesztelt.A DOBOZ TARTALMA

 

Polar Vantage V professzionális multisport óra

Töltőkábel

Polar Vantage V használati útmutató

Tájékoztató


Polar Vantage V - fekete

  • Gyártó: Polar
  • Cikkszám: Polar Vantage V - fekete
  • Elérhető: Raktáron
  • Elérhető: Polar Vantage V - fekete

Ár: 179.990 Ft / darab

  • Webes ár: 179.990Ft / darab

Lehetséges választások