PRO-FORM SPORT RL EVEZŐGÉP 


Csúcsminőségű Pro-Form evezőpad, ami 24 mágneses ellenállással, könnyen összecsukható edzés után kialakítással teszi természetessé az edzést. 

Telefonszámunk.: 06209375044

Gyártó
NordicTrack
Teherbírás
115 kg
Ellenállás
24 - motorikusan állítható
Kivitel-hajtás mód
Mágnesfék - Poly-V öv
Állíthatóság
Kijelző dőlés, pedálok,
Kiemelt tulajdonság
SpaceSaver® összecsukhatóság, állítható konzolszög, ergonómikus fogantyú, széles ülés, szállítókerekek

Interaktív edzés (iFit Live Built-In)

ifit edzés

Egyéni, virtuális edzések, a világ legjobb edzői vezetésével. Élvezze saját otthonában, saját tempójában az edzést.

Válogasson több mint 1000 edzésprogram közül vagy jelölj ki egy útvonalat a világ bármely pontján. Versenyezzen másokkal a legjobb eredmény elérése érdekében.

Nincs szükség az edzőterembe menni - ezer igényes, különböző intenzitású stúdió edzés otthonra! Csatlakozzon az iFit felhasználókhoz a világ minden tájáról, merüljön bele az iFit Studio edzések izgalmába. Az interaktív edzője tökéletes edzést nyújt Önnek soha nem lesz túl könnyű vagy túl nehéz.

Szabja személyesre edzésprogramját, egy időben futtathat edzésprogramokat és vezetheti online saját adatlapját. Ezt a legújabb edzésélményt az iFiT Live vezeték nélküli technológia teszi lehetővé! Az iFit Live szolgáltatás használatához szükséges a www.ifit.com weboldalon történő regisztráció és előfizetés az iFit tagságra.

Helykímélő rendszer

Ha az evezőgép nincs használatban, összecsukható. Az Easy one Step Space Saver™ rendszernek köszönhetően a gép összecsukása egyszerű és könnyű.

Ellenállás

A 24 digitális ellenállási szint segítségével könnyedén változtathatja az önnek megfelelő intenzitást. Minden húzás, súrlódásmentes és csendes a szabadalmaztatott SMR™ mágneses ellenállásnak köszönhetően, amely lehetővé teszi az edzés intenzitásának beállítását anélkül, hogy akár másodpercekre is megszakítaná az edzést.

Minőség

A csúcsminőségű csapágyazás biztosítja a csendes működést, komfort érzetet, és a hosszú élettartamot. Tapasztalja meg a sima, egyenletes evezést az új kialakítású lendkerékkel. A gyorsabb áttétel és a hatékony súlyelhelyezés természetesebb evezési élményt biztosít.

Kijelző

Ezzel a könnyen átlátható háttérvilágítással rendelkező kijelzővel továbbra is egyértelműen irányíthatja az edzéseket, és nyomon követheti edzésstatisztikáit. Tekintse meg a statisztikákat, például csapásszám, idő, távolság, elégetett kalória alapján. Legyen élmény az edzés az MP3 bemenet és a dupla 2”-os hangszóróknak köszönhetően

Ülés

Megtanultuk, hogy a legjobb edzésélmény a részletekben rejlik. A Sport RL segítségével az edzés realisztikus, ugyanakkor kényelmes lesz. A hosszú üléssín acélból készült, az ülés ergonomikus, széles és kényelmes kialakítású.

Húzókar

Az ergonómiailag kialakított kényelmes, puha tapintású húzókar csökkenti a fáradtság érzetet, így még hosszabb edzéseket végezhetünk. A egyenletes mozgású húzópánt kényelmes és biztonságos.

Pedálok

Úgy tervezték ezeket a széles, hosszú és elfordítható pedálokat, hogy a lábat stabilan a helyén tartsa az állítható lábpántok segítségével.

Beépített kerekek

A gép könnyű mozgatása érdekében kerekek lettek beépítve. Nem kell mást tenni, mint megemelni a terméket a kerekekkel szemközti oldalon, és könnyedén áthelyezheti azt otthona másik pontjára.

Maximális terhelhetőség: 115 kg

Az evezőgépet nagy és hosszan tartó terhelésre tervezték.

A teljes test edzése

Az ergonomikus tervezés a maximális kalóriaégetéshez, a test alsó és felső izmainak megformálásához nyújt segítséget

Szeresd a világot (Think about the planet and “Love the World”!)

Minden egyes NordicTrack termék „Szeresd a világot” minősítéssel rendelkezik, mivel a NordicTrack kompenzálja a gépek gyártása, fejlesztése, szállítása és használata során termelt teljes széndioxid kibocsátást. Evezőgép vásárlása előtt gondoljon Ön is Földünk védelmére.

Product Testing

A NordicTrack gépeken többszintű tesztelést végeztek, hogy a vásárlóknak egy verhetetlen teljesítményű, kiváló minőségű edzőgépet biztosítsanak.

Garancia

24 hónap

Evezőgépek
A termék méretei 221 x 56 x 119 cm
AUX csatlakozó Igen
Cikkszám PFRW48120-INT
Csomagolt méret 120 X 56 X 64 cm
Csomagolt súly 52 kg
Dualkit kompatibilitás -
Ellenállási szint 24
Fékrendszer Mágneses
Hálózati tápellátás Elemes
Hangszórók 2 x 2" Beépített
iFit kompatibilitás -
Jótállás 24 hónap
Kijelző LCD háttérvilágítású
Markolat Gumírozott
Napi üzemidő 180 perc
Összecsukhatóság Igen
Összecsukott méret 120 x 56 x 105 cm
Pulzusmérés Nincs
Szállítókerekek Igen
Terhelésállítás Manuális
Termék súlya 48 kg
Programok száma -
Maximális terhelhetőség 115 kg

Pro-Form Sport RL evezőpad

  • Gyártó: Pro-Form
  • Cikkszám: Pro-Form Sport RL evezőpad
  • Elérhető: Raktáron
  • Elérhető: Pro-Form Sport RL evezőpad

Ár: 259.900 Ft / darab

  • Webes ár: 259.900Ft / darab