Nordictrack fusion cst  

+ ajándék iFIT tagság 53875.-Ft értékben. 

Forradalmi erő és kardio edzés otthonában. 

Telefonszámunk.: 06209375044

Gyártó
NordicTrack
Ajándék
iFit egy éves tagság (53875.-Ft)!
Felhasználás módja 
Otthoni


ÉREZD A TÜZET - LiveCast™ edzésekA nagy intenzitású LiveCast™ stúdió edzések során kiválóan formálhatja sziklaszilárdá testét. Az Ön személyes iFit edzőjének ellenőrzése alatt áll a teljes edzés időtartalma alatt, automatikusan változtatva a fitneszgép ellenállását, így biztosítva az Ön számára a legmegfelelőbb edzés intenzitást.


MEGFELELŐ EDZÉS, MINDEN ALKALOMMAL - 360° edzésekFormáld izomzatodat és testedet nagy teljesítményű edzésekkel, testreszabott testmozgással és professzionális útmutatással a napi étkezésed kialakításához.HIHETETLEN OKTATÓK. VALÓS EREDMÉNYEK.Ismerkedj meg Brian-nel. Elvesztette 33,5 kg testzsírt.*

* Részt vettem egy 12 hetes tanulmányban, amely a NordicTrack.com/FusionStudy oldalon található edzési és étkezési útmutatót követi. Ingyenes étkezési tanácsok, iFit Coach tagság és kedvezményes vásárlás a NordicTrack Fusion CST mellé. A tanulmány résztvevői átlagosan 14,9 font testzsírt veszítettek.8 SZÍJTÁRCSÁS RENDSZER - Végtelen erő lehetőségeKészítse fel kar, váll, hát, has és láb izmait az alacsony, közép és magas intenzitású görgős edzéshez ahol az erősítő edzés, a kardio-fókuszált mozgás és a HIIT mozdulatok együttese kimerítő edzés biztosít. Élvezze az otthonának egy kompakt rendszerbe épített teljes edzőterem előnyeit.


SMR™ CSENDES MÁGNESES ELLENÁLLÁS - Erős, folyamatos és egyenletes mozgásNem kell törődni a lapsúlyok kézi beállításával vagy a hagyományos súlyzók zajával. Az SMR™ csendes mágneses ellenállású technológiája és a karcsú sima mozgású lendkerék, csendes és folytonos edzést biztosít.


PORTÁL 10I™ TABLET - Smart Tech táblagépes technológiaKövesse a profi edzőinket nagy intenzitású edzéseken keresztül a NordicTrack Portal 10i táblagépen keresztűl (opcionális).


PULZUSMÉRÉS - Maradjon a zónábanTapasztalja meg az izom-tonizáló edzést egy nagy teljesítményű kardio edzés közben a Fusion CST segítségével. Kövesse nyomon a pulzusát közvetlenül a kijelzőn, a mellékelt iFit Bluetooth® Smart mellkasi pulzusérzékelő öv† segítségével.

† Bizonyos esetek akadályozhatják a pontos pulzusszám mérést, ideértve a fizikai jellemzőket, az aktivitás típusát és intenzitását stb.WATT MÉRŐ - Legyen az edzés mégkeményebbFigyelje, milyen keményen dolgozik egy gyilkos edzés során a könnyen olvasható, integrált wattmérővel. A watt mérésével folyamatosan ellenőrizheti fejlődését, függetlenül az edzettségi szintjétől.


MODERN DESIGN - Elegáns kialakításKarcsú, egyszerű és elegáns, a Fusion CST észrevétlenül illeszkedik otthonába anélkül, hogy egy teljes szobát foglalna el. Hatékony kialakítása révén a legfontosabb kardio- és erő edzések előnyeit élvezheti otthonának egyetlen kis sarkába.

Műszaki adatok

Konzol - 10 colos színes kapacitív érintőtábla
iFit kompatibilitás - Beépített iFit kompatibilis
Mellkasi öv - Az iFit Bluetooth intelligens mellkasi szíj kompatibilitás
Termék méretei cm-ben (H x Sz xM): 107 x 157 x 188
Ellenállási szintek - SMR csendes mágneses ellenállás teljesítménybeállítások
Hálózati áramellátás - Igen
A csomag tömege: 210 kg

Garancia

3 év általános

Multigymek
Cikkszám NTEVSY22917
Fékrendszer Mágneses fékrendszer
Felhasználás módja Otthoni
Hajtás Mágneses
Maximális terhelhetőség 116 - 135 kg között
Terhelésállítás Motorizált

NordicTrack Fusion CST multigym

  • Gyártó: NordicTrack
  • Cikkszám: NordicTrack Fusion CST
  • Elérhető: Raktáron
  • Elérhető: NordicTrack Fusion CST

Ár: 799.000 Ft / darab

  • Webes ár: 799.000Ft / darab