Tri Creatine Malate 

Kreatin por, almasavval kiegészítve. Ízesítés nélkül. 


HÁROMSZOROS KREATIN

A Tri Creatine Malate minden adagja 4500 mg trikreatin-malátot tartalmaz. A trikreatin-malát egy három kreatinmolekulából álló vegyület, amely egy almasav-molekulához kapcsolódik. A kötést a gyomorsav bontja fel, amivel tiszta kreatin szabadul, majd szívódik fel. A kreatin növeli a fizikai teljesítményt rövid, sorozatos, nagy intenzitású testmozgás során. A kedvező hatás napi 3 g kreatin bevitelével érhető el. A trikreatin-malát az összes többi BioTech USA termékhez hasonlóan 100%-ban biztonságos, gondosan kiválasztott alapanyagok.

1 ADAGBAN:
  • 4500 mg trikreatinmalát
  • Gluténmentes
FELHASZNÁLÁS

Keverjen el 1 adag (4,5 g = ½ adagolókanál = 1 csapott evőkanál) italport 200 ml vízzel vagy gyümölcslével. Fogyasszon 1 adagot 20 perccel edzés előtt. Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl!

FIGYELMEZTETÉS: A terméket kisgyermekek elől elzárva tárolja. Ne használja 18 éves kor alatt, vagy ha gyógyszeres kezelés alatt áll. Fogyasztása terhes vagy szoptató nők számára nem ajánlott. A termék fogyasztása nem helyettesíti a változatos, kiegyensúlyozott étrendet és az egészséges életmódot. 

ÖSSZETEVŐK

Trikreatin-malát 100% (mikronizált kreatin-monohidrát, almasav).

Tejet, tojást, glutént, szóját, rákféléket, kén-dioxidot és dióféléket tartalmazó élelmiszereket gyártó üzemben készült.

HATÓANYAG-TÁBLÁZAT

Lásd fentebb, a képek között.

Tri Creatine Malate - 300 g

  • Cikkszám: Tri Creatine Malate - 300 g
  • Elérhető: Raktáron
  • Elérhető: Tri Creatine Malate - 300 g

Ár: 5.790 Ft / darab

  • Webes ár: 5.790Ft / darab