NORDICTRACK SE3I ELLIPTIKUS TRÉNER 

A NordicTrack SE3i ideális választás rendszeres és/vagy intenzív otthoni edzéshez a 22 ellenállás szintnek, a 32 előre beállított programjának és 14 kg egyenletes terhelésű lendkeréknek köszönhetően. iFit bluetooth kompatibilitással és táblagép tartóval.

Telefonszámunk.: 06209375044

Gyártó
NordicTrack
Felhasználás módja 
Otthoni
Teherbírás
125 kg
Kivitel-hajtás mód
Mágnesfék - Poly-V öv
Lendkerék súlya (kg)
14 kg
Pedálok közötti távolság
18 cm
Lépésnagyság
41 cm
Kiemelt tulajdonság
Könnyű használhatóság, állítható magasságú karok, szállítókerekek, méretes pedálok, iFit kompatibilitás

Interaktív edzés (iFit Live Built-In)

ifit edzés

Egyéni, virtuális edzések, a világ lejobb edzői vezetésével. Élvezze saját otthonában, saját tempójában az edzést.

Válogasson több mint 1000 edzésprogram közül vagy jelöljön ki egy útvonalat a világ bármely pontján. Versenyezzen másokkal a legjobb eredmény elérése érdekében.

Nincs szükség az edzőterembe menni - ezer igényes, kölönböző intenzitású stúdió edzés otthonra! Csatlakozzon az iFit felhasználókhoz a világ minden tájáról, merüljön bele az iFit Studio edzések izgalmába. Az interaktív edzője tökéletes edzést nyújt Önnek soha nem lesz túl könnyű vagy túl nehéz.

Szabja személyesre edzésprogramját, egy időben futtathat edzésprogramokat és vezetheti online saját adatlapját. Ezt a legújabb edzésélményt az iFiT Live vezeték nélküli technológia teszi lehetővé!

Az iFit Live szolgáltatás használatához szükséges a www.ifit.com weboldalon történő regisztráció és előfizetés az iFit tagságra.

Lendkerék súly

Nordictrack Se3i
14 kg (új fejlesztés - Crank Inertia). Crank Inertia: Az egyenletesebb teljesítmény, és a magasabb gépminőség tanúsítványa. A Crank Inertia a NordicTrack mérnökei által kifejlesztett új technológia a mágneses ellenállás területén, mely minden eddiginél finomabb, egyenletesebb mozgást biztosít az elliptikáknál, és a szobakerékpároknál. A lendkerék külső peremén elhelyezkedő többletsúly nagyobb centrifugális erőt eredményez.

5” kék háttér világítású LCD

Nordictrack SE3i kijelző
Az LCD kijelzőn, megtekintheti a kiválasztott edzési paramétert mint: sebesség, eltelt idő, megtett távolság, elégetett kalóriák, pulzusszám, és ellenállás.

Hallgassa kedvenc zenéjét a beépített Intermix Acoustics 2.0 hangszórók és a beépített iPOD/MP3 média lejátszó csatlakozó segítségével.

Ellenállási fokozatok száma: 22

Nordictrack SE3i
Vezérelje a mágneses 22 ellenállás fokozat beállításait közvetlenül a konzolról egy gombnyomással (One TouchTM).

Próbála ki valamelyik professzionális edzést a 32 előre beállított edzésprogram ((kalória, intenzitás és teljesítmény alapú programok + iFit Live kompatibilis) közül, amelyet kiváló személyi edzők terveztek. A programok automatikusan beállítják az ellenállási szinteket, a fitness célok elérése érdekében. Az edzésprogramok közötti navigálás egyszerű és gyors.

SOFTTOUCH™ állítható felső karok

Nordictrack SE3i
Égessen több kalóriát és biztosítson a felső test számára is kiváló mozgást az állítható magasságú karok segítségével.  A puha tapintású, hosszú fogantyúk minden magassághoz, megfelelő tartást és edzést biztosítanak, miközben a karokat kényelmesen tartják az edzés során.

Széles taposópedálok

A kényelmesebb és hatékonyabb edzés végzése érdekében a pedálok nagy méretűek, és csúszásmentesek.

Az új fejlesztésű taposópedál felület csökkenti az izom fáradtságot és ösztönzi a jó vérkeringést, így hosszabb és kényelmesebb edzéseket tud végezni.

41 cm-es lépéshossz:

A 41 cm-es lépéshossz az izomcsoportok teljes átmozgását biztosítják. A hátsó kerekes meghajtás maximális intenzitást és sima gördülékenységet biztosít.

Maximális terhelhetőség: 125 kg

Az ellipszis trénert nagy és hosszan tartó terhelésre tervezték, maximális 125 kg felhasználói testsúllyal!

Minőség és stabilitás

A csúcsminőségű csapágyazás és a SMR™ (csendes mágneses ellenállás) biztosítja a csendes működést, komfort érzetet, és a hosszú élettartamot.

Ellenállás

SMR (csendes mágneses ellenállás). Ez a gyakorlatban úgy működik, hogy az elektronikus motor egy állandó mágnest közelít és távolít a lendkerékhez képest, így kifejtve az ellenállás mértékét a fém lendkerékre a mágneses erőnek köszönhetően. Súrlódás nincs, így a folyamatos fékezésnek nincs hangja, csak az elektronikus motornak az állítás közben, rövid ideig.

A teljes test edzése

Ergonomikus tervezés a maximális kalóriaégetéshez, a test alsó és felső izmainak megformálásra, koordinációs képesség javítására.

Pulzusmérés

A mért pulzus hozzásegíti Önt egy hatékonyabb edzéshez. Nem kell mást tenni, mint időnként megfogni a konzol markolatába épített EKG™ markolati pulzusmérő fémérzékelőket. Hozza ki a legtöbbet az edzésekből, figyelje a pulzusértékét a kijelzőn!

Beépített kerekek

A gép könnyű mozgatása érdekében kerekek lettek beépítve. Nem kell mást tenni, mint megemelni a terméket a kerekekkel szemközti oldalon, és könnyedén áthelyezheti azt otthona másik pontjára.

Kulacstartó

A kényelmesen integrált palacktartó segít az edzés során a hidratálásban.

Szeresd a világot (Think about the planet and “Love the World”!)

Minden egyes NordicTrack termék „Szeresd a világot” minősítéssel rendelkezik, mivel a NordicTrack kompenzálja a gépek gyártása, fejlesztése, szállítása és használata során termelt teljes széndioxid kibocsátást. Ellipszis tréner vásárlása előtt gondoljon Ön is Földünk védelmére.

Garancia

36 hónap

Elliptikus trénerek
A termék méretei 158 x 66 x 175 cm
AUX csatlakozó Igen
Cikkszám NTEVEL57019
Csomagolt méret 132 x 51 x 64 cm
Csomagolt súly 68 kg
Dualkit kompatibilitás -
Ellenállási szint 22
Fékrendszer Mágneses - elektromotoros
Hálózati tápellátás Igen
Hangszórók 2 x 2" Beépített
iFit kompatibilitás Integrált - Külső kiegészítővel
Jótállás 36 hónap
Kijelző 5" háttérvilágítású
Kivitel - hajtás mód Hátsó kerekes
Markolat Lágy érintésű
Mellkasöv -
Napi üzemidő 150 perc/nap
Összecsukhatóság Nem
Pedálok közötti távolság 18 cm
Szállítókerekek Igen
Terhelésállítás Elektromos
Termék súlya 59 kg
Lendkerék súly 14 kg
Programok száma 32
Pulzusmérés Markolati
Maximális terhelhetőség 125 kg

NordicTrack New SE3i elliptikus tréner

  • Gyártó: NordicTrack
  • Cikkszám: NordicTrack New SE3i elliptikus tréner
  • Elérhető: Raktáron
  • Elérhető: NordicTrack New SE3i elliptikus tréner

Ár: 299.000 Ft / darab

  • Akcios ár: 249.900Ft / darab