PRO-FORM CARDIO HIIT L6 ELLIPTIKUS TRÉNER, TAPOSÓ 

Égessen el több kalóriákat, erősítse az izmokat és építse fel edzésedet otthon kényelméből a többfunkciós Proform Cardio HIIT L6 géppel.

Ez a csúcstechnológiás berendezés egy lépcsőzőgép és egy elliptikus tréner egyetlen kompakt gépbe történő kombinálciója. A 32 előre feltöltött edzéssel és 22 különböző ellenállási szinttel minden egyes edzést személyre szabhat, és magasan tarthatja motivációs szintjét.

Telefonszámunk.: 06209375044

Gyártó
Pro-Form
Felhasználás módja 
Otthoni
Teherbírás
150 kg
Kivitel-hajtás mód
Mágnesfék - Poly-V öv
Lendkerék súlya (kg)
14 kg
Pedálok közötti távolság
3 cm
Lépésnagyság
13 / 26 cm
Kiemelt tulajdonság
iFIT kompatibilitás, táblagép tartó, ventilátor

Interaktív edzés (iFit Live Built-In)

ifit edzés

Egyéni, virtuális edzések, a világ lejobb edzői vezetésével. Élvezze saját otthonában, saját tempójában az edzést.

Válogasson több mint 1000 edzésprogram közül vagy jelöljön ki egy útvonalat a világ bármely pontján. Versenyezzen másokkal a legjobb eredmény elérése érdekében.

Nincs szükség az edzőterembe menni - ezer igényes, kölönböző intenzitású stúdió edzés otthonra! Csatlakozzon az iFit felhasználókhoz a világ minden tájáról, merüljön bele az iFit Studio edzések izgalmába. Az interaktív edzője tökéletes edzést nyújt Önnek soha nem lesz túl könnyű vagy túl nehéz.

Szabja személyesre edzésprogramját, egy időben futtathat edzésprogramokat és vezetheti online saját adatlapját. Ezt a legújabb edzésélményt az iFiT Live vezeték nélküli technológia teszi lehetővé!

Az iFit Live szolgáltatás használatához szükséges a www.ifit.com weboldalon történő regisztráció és előfizetés az iFit tagságra.

Hiit edzés

A High-Intensity Interval Training (HIIT) egy olyan edzési technika, amely során ismétlődően 100%-os erőfeszítéssel kell meghatározott ideig végezni az edzés sorozatokat, majd ezeket rövid regenerálódási periódusok követnek.

A Proform Cardio HIIT L6 a HIIT edzés minden előnyét biztosítja – felgyorsítja a pulzusát, több kalóriát éget el, és megizzasztja, mindezt kevesebb idő alatt, mint amennyire szüksége lenne az edzőterembe való eljutáshoz.

A lépcsőzés mozgását a a felső test mozgatásának intenzitásával kombinálva minden egyes edzés több izmot aktivál, miközben több kalóriát éget el. Célozza meg a vádli, a comb, a fenék, a bicepsz, a váll és a tricepsz izmait – mindezt egyetlen mozdulattal.

Kis helyigény

Bárkinek, akinek kevés hely van otthoni edzőtermében vagy nappalijában, az okosan megtervezett Proform Cardio HIIT L6 gépet ajánljuk. Kompakt, fele annyi helyet foglal el, mint egy normál elliptikus edzőgép, tökéletesen illeszkedik minden térbe.

Csendes, egyenletes edzés

A 22 digitális ellenállási szinttel rendelkező Proform Cardio HIIT L6 lehetővé teszi az egyszerű kezelést és az intenzív edzést. A szabadalmaztatott SMR ™ csendes mágneses ellenállással minden szint sima, súrlódásmentes és csendes.

A túlméretezett, párnázott pedálok ütésmentes élményt nyújtanak, csökkentik az ízületek és az izmok terhelését, így minimalizálják a sérüléseket.

Konzol

A beépített 6”-os LCD háttérvilágítású kijelző segítségével gyorsan elérheti és elemezheti a sebesség, az edzésidő, a távolság, az elégetett kalória és a pulzus adatokat. A nagy, könnyen megnyomható gombok egyszerűvé teszik az ellenállási szint azonnali megváltoztatását.

Amint rálép a pedálokra, azonnali hozzáférést kap 32 egyedi edzési programhoz így kihívásokkal teli edzésben részesülhet és személyes fitneszcéljaira összpontosíthat!

14 kg-os lendkerék

Tapasztalja meg a sima, egyenletes mozgást az új kialakítású lendületes lendkerékkel. A gyorsabb áttétel és a hatékony súlyelhelyezés természetesebb mozgási élményt biztosít.

Többfunkciós kormány

Az ergonómikusan megtervezett kormány az alsó test edzésétől a karok, vállak, hát és a has edzést és a koordinációs képesség javítását is elő segítik. Minden lépés egy igazi edzési élményt biztosít.

Maximális terhelhetőség: 147 kg

Az elliptikus trénert nagy és hosszan tartó terhelésre tervezték!

 AutoBreeze Workout Fa
Beépített ventilátor

A hosszabb és kényelmesebb edzések végzése érdekében a konzolba egy AutoBreeze Workout Fan ventilátor lett beépítve. A ventilátor az edzésprogram sebességének megfelelően automatikusan változtatja a légáramlás erősségét vagy kívánság szerint manuálisan is beállítható. Ez az innovatív technológia segít, hogy edzését koncentráltan és eredményesen végezze.

Vizespalack tartó

Maradjon hidratált edzés közben, tartsa a kulacsot közel magához. Ez a kényelmes kulacstartó a Proform Cardio HIIT L6-ba hosszab tervezés után a könnyebb hozzáférés érdekében lett beépítve.

Pulzusmérés

A mért pulzus hozzásegíti Önt egy hatékonyabb edzéshez, nem kell mást tenni, mint időnként megfogni a konzol markolatába épített fémérzékelőket. Hozza ki a legtöbbet az edzésekből, figyelje a pulzusértékét a kijelzőn!

Szeresd a világot
(Think about the planet and “Love the World”!)

Minden egyes Pro-Form termék „Szeresd a világot” minősítéssel rendelkezik, mivel a Pro-Form kompenzálja a gépek gyártása, fejlesztése, szállítása és használata során termelt teljes széndioxid kibocsátást. Futópad vásárlása előtt gondoljon Ön is Földünk védelmére.

Garancia

36 hónap

Elliptikus trénerek
A termék méretei 132 x 74 x 170 cm
AUX csatlakozó Igen
Cikkszám PFEL07920
Csomagolt méret 85 x 47 x 127 cm
Csomagolt súly 102 kg
Dualkit kompatibilitás -
Ellenállási szint 26
Fékrendszer Mágneses - elektromotoros
Hálózati tápellátás Igen
Hangszórók 2 x 2" beépített
iFit kompatibilitás Integrált - Külső kiegészítővel
Jótállás 36 hónap
Kijelző 14" háttérvilágítású
Lépés 13 / 26 cm
Markolat Lágy érintésű
Mellkasöv -
Napi üzemidő 150 perc/nap
Összecsukhatóság Nem
Pedál max. magasság -
Pedál méret 41 x 21 cm
Pedálok közötti távolság 3 cm
Pulzusmérés Markolati
Szállítókerekek Igen
Terhelésállítás Elektromos
Termék súlya 85 kg
Lendkerék súly 14 kg
Programok száma több mint 100
Maximális terhelhetőség 150 kg

Pro-Form Cardio Hiit L6 elliptikus tréner, taposó

  • Gyártó: Pro-Form
  • Cikkszám: Pro-Form Cardio Hiit L6 elliptikus tréner, taposó
  • Elérhető: Raktáron
  • Elérhető: Pro-Form Cardio Hiit L6 elliptikus tréner, taposó

Ár: 549.900 Ft / darab

  • Webes ár: 549.900Ft / darab