PRO-FORM PRO HIIT H14 ELLIPTIKUS TRÉNER, TAPOSÓ 

A Pro-Form Pro Hiit H14 egy lépcsőző mozgást alkalmazó ellipszis tréner. Kompatibilis a legújabb interaktív fitnesz technológiával, az iFit-tel, mely több ezer egyedi edzést biztosít a világ legszebb pontjain.

Telefonszámunk.: 06209375044

Gyártó
Pro-Form
Felhasználás módja 
Otthoni
Teherbírás
150 kg
Kivitel-hajtás mód
Mágnesfék - Poly-V öv
Lendkerék súlya (kg)
14 kg
Pedálok közötti távolság
3 cm
Lépésnagyság
13 / 26 cm
Kiemelt tulajdonság
iFIT kompatibilitás, táblagép tartó, ventilátor

Interaktív edzés (iFit Live Built-In)

ifit edzés

Egyéni, virtuális edzések, a világ legjobb edzői vezetésével. Élvezze saját otthonában, saját tempójában az edzést.

Válogasson több mint 1000 edzésprogram közül vagy jelöljön ki egy útvonalat a világ bármely pontján. Versenyezzen másokkal a legjobb eredmény elérése érdekében.

Nincs szükség az edzőterembe menni - ezer igényes, kölönböző intenzitású stúdió edzés otthonra! Csatlakozzon az iFit felhasználókhoz a világ minden tájáról, merüljön bele az iFit Studio edzések izgalmába. Az interaktív edzője tökéletes edzést nyújt Önnek soha nem lesz túl könnyű vagy túl nehéz.

Szabja személyesre edzésprogramját, egy időben futtathat edzésprogramokat és vezetheti online saját adatlapját. Ezt a legújabb edzésélményt az iFiT Live vezeték nélküli technológia teszi lehetővé!

Az iFit Live szolgáltatás használatához szükséges a www.ifit.com weboldalon történő regisztráció és előfizetés az iFit tagságra.

 

Konzol

Maradjon mindíg motivált, miközben követi kedvenc edzőit, akik végigvezetik önt a világ gyönyörűbb tájain. Ezzel a nagyfelbontású, 14 hüvelykes érintőképernyővel könnyedén elvégezheti edzését és megtekintheti az edzésstatisztikákat, beleértve a sebességet, az időt, a távolságot, az elégetett kalóriákat, és a pulzusszámot.

Lehetőség van iPOD/MP3 média lejátszó csatlakozására és már élvezhet is a zenét a beépített hangszórókon. A tartótálcában elhelyezheti telefonját, iPod/MP3 lejátszóját, italát.

10” függőleges, 5” vízszintes mozgás

Más léptetőgépekkel ellentétben a Pro HIIT H14-et úgy tervezték, hogy a lábai 10 hüvelykes függőleges és 5 hüvelykes vízszintes elliptikus úton mozogjanak. Ezzel a mozdulat sorral több kalóriát égethet el, és erősebbé is.

Ellenállási fokozatok száma

A 26 digitális ellenállási szinttel rendelkező Pro HIIT H14 lehetővé teszi az egyszerű kezelést és az intenzív edzést. A szabadalmaztatott SMR ™ csendes mágneses ellenállással minden szint sima, súrlódásmentes és csendes.

14 kg-os lendkerék

Tapasztalja meg a sima, egyenletes és lendületes lendkerékkel. A gyorsabb áttétel és a hatékony súlyelhelyezés természetesebb mozgási élményt biztosít.

Többfunkciós kormány

Az ergonómikusan megtervezett karok az alsó test edzésétől a karok, vállak, hát és a has edzést és a koordinációs képesség javítását is elő segítik. Minden lépésegy igazi edzési élményt biztosít.

Maximális terhelhetőség: 150 kg

Az elliptikus trénert nagy és hosszan tartó terhelésre tervezték!

Beépített ventilátor

A hosszabb és kényelmesebb edzések végzése érdekében a konzolba ventilátor lett beépítve. Ez az innovatív technológia segít, hogy edzését koncentráltan és eredményesen végezze. Válassza ki az önnek megfelelő fokozatot és a ventilátor automatikusan biztosítja az edzése során a légáramlást.

Vizespalack tartó

Maradjon hidratált edzés közben, tartsa a kulacsot közel magához. Ez a kényelmes kulacstartó a Pro HIIT H14-be hosszab tervezés után a könnyű hozzáférés érdekében lett beépítve.

Pulzusmérés

A mért pulzus hozzásegíti Önt egy hatékonyabb edzéshez, nem kell mást tenni, mint időnként megfogni a konzol markolatába épített fémérzékelőket. Hozza ki a legtöbbet az edzésekből, figyelje a pulzusértékét a kijelzőn!

Szeresd a világot
(Think about the planet and “Love the World”!)

Minden egyes Pro-Form termék „Szeresd a világot” minősítéssel rendelkezik, mivel a Pro-Form kompenzálja a gépek gyártása, fejlesztése, szállítása és használata során termelt teljes széndioxid kibocsátást. Futópad vásárlása előtt gondoljon Ön is Földünk védelmére.

Garancia

36 hónap

Elliptikus trénerek
A termék méretei 132 x 74 x 170 cm
AUX csatlakozó Igen
Cikkszám PFEL01420-INT
Csomagolt méret 85 x 47 x 127 cm
Csomagolt súly 102 kg
Dualkit kompatibilitás -
Ellenállási szint 26
Fékrendszer Mágneses - elektromotoros
Hálózati tápellátás Igen
Hangszórók 2 x 2" beépített
iFit kompatibilitás Integrált - Külső kiegészítővel
Jótállás 36 hónap
Kijelző 14" háttérvilágítású
Lépés 13 / 26 cm
Markolat Lágy érintésű
Mellkasöv -
Napi üzemidő 150 perc/nap
Összecsukhatóság Nem
Pedál max. magasság -
Pedál méret 41 x 21 cm
Pedálok közötti távolság 3 cm
Szállítókerekek Igen
Terhelésállítás Elektromos
Termék súlya 85 kg
Lendkerék súly 14 kg
Programok száma több mint 100
Pulzusmérés Markolati
Maximális terhelhetőség 150 kg

Pro-Form Pro Hiit H14 elliptikus tréner, taposó

  • Gyártó: Pro-Form
  • Cikkszám: Pro-Form Pro Hiit H14 elliptikus tréner, taposó
  • Elérhető: Raktáron
  • Elérhető: Pro-Form Pro Hiit H14 elliptikus tréner, taposó

Ár: 699.000 Ft / darab

  • Webes ár: 699.000Ft / darab