PRO-FORM ENDURANCE 420 E ELLIPTIKUS TRÉNER 

Az Új Pro-Form Endurance 420 E testreszabhatja edzéseit. Beépített iFit BLUETOOTH kompatibilitás, táblagép tartó, 5" kijelző, 115 kg teherbírás, 20 edzésprogram.

Telefonszámunk.: 06209375044

Gyártó
Pro-Form
Felhasználás módja 
Otthoni
Teherbírás
115 kg
Kivitel-hajtás mód
Mágnesfék - Poly-V öv - Front
Lendkerék súlya (kg)
6 kg
Pedálok közötti távolság
3 cm
Lépésnagyság
51 cm
Kiemelt tulajdonság
Kimagasló lépéshossz, iFIT kompatibilitás, egyenletes mozgás

Interaktív edzés (iFit Live Built-In)

ifit edzés

Egyéni, virtuális edzések, a világ lejobb edzői vezetésével. Élvezze saját otthonában, saját tempójában az edzést.

Válogasson több mint 1000 edzésprogram közül vagy jelöljön ki egy útvonalat a világ bármely pontján. Versenyezzen másokkal a legjobb eredmény elérése érdekében.

Nincs szükség az edzőterembe menni - ezer igényes, kölönböző intenzitású stúdió edzés otthonra! Csatlakozzon az iFit felhasználókhoz a világ minden tájáról, merüljön bele az iFit Studio edzések izgalmába. Az interaktív edzője tökéletes edzést nyújt Önnek soha nem lesz túl könnyű vagy túl nehéz.

Szabja személyesre edzésprogramját, egy időben futtathat edzésprogramokat és vezetheti online saját adatlapját. Ezt a legújabb edzésélményt az iFiT Live vezeték nélküli technológia teszi lehetővé!

Az iFit Live szolgáltatás használatához szükséges a www.ifit.com weboldalon történő regisztráció és előfizetés az iFit tagságra.

Nagy LCD kijelző

A nagyméretű LCD kijelzőn, megtekintheti a kiválasztott edzési paramétert mint: sebesség, eltelt idő, megtett távolság, elégetett kalóriák, pulzusszám, watt érték és pedál ellenállás.

Az iFit Smart BlueTooth kompatibilitással, most még könnyebb online edzéseket elérni és felfedezni az iFit applikáció segítségével. Táblagépet nem tartalmaz.

Ehhez a gép működtetéséhez 4D cellás elemekre van szükség, hogy a vagy egy adapterre (nem tartozék).

IPOD-kompatibilis SOUND SYSTEM

Élvezze kedvenc zenéit, edzés közben. Az integrált hangszórós hangrendszerhez vezetéken csatlakoztathat iPod vagy más MP3 eszközéhez

Lendkerék súly

6 kg (új fejlesztés - Crank Inertia). Crank Inertia: Az egyenletesebb teljesítmény, és a magasabb gépminőség tanúsítványa. A Crank Inertia az ICON mérnökei által kifejlesztett új technológia a mágneses ellenállás területén, mely minden eddiginél finomabb, egyenletesebb mozgást biztosít az elliptikáknál, és a szobakerékpároknál. A lendkerék külső peremén elhelyezkedő többletsúly nagyobb centrifugális erőt eredményez.

Ellenállási fokozatok száma: 20

Próbála ki valamelyik professzionális edzést a 20 előre beállított edzésprogram közűl, amelyet egy kiváló személyi edző tervezett. Az programok automatikusan beállítják az ellenállást bizonyos fitness célok elérése érdekében. A mágneses ellenállás fokozat beállításai közvetlenül a konzolról vezérelhető.

SOFTTOUCH™ felső karok

Több kalóriát égethet el a felsőtest kiváló mozgatásával. A puha tapintású, hosszú fogantyúk minden magassághoz, megfelelő tartást és edzést biztosítanak, miközben a a karokat kényelmesen tartják az edzés során.

Programok száma:

20 választható edzésprogram (kalória, intenzitás és teljesítmény alapú programok + iFit Live kompatibilis) közül választhat tetszés szerint, hogy mielőbb elérje a kívánt eredményt. Az edzésprogramok közötti navigálás egyszerű és gyors.

Maximális terhelhetőség: 115 kg

Az ellipszis trénert nagy és hosszan tartó terhelésre tervezték!

20 "lépéshossz

A 20" lépéshossznakk köszönhetően minden izomcsoportot teljes mértékben megtud mozgatni.

Ellenállás

SMR (csendes mágneses ellenállás). Ez a gyakorlatban úgy működik, hogy az elektronikus motor egy állandó mágnest közelít és távolít a lendkerékhez képest, így kifejtve az ellenállás mértékét a fém lendkerékre a mágneses erőnek köszönhetően. Súrlódás nincs, így a folyamatos fékezésnek nincs hangja, csak az elektronikus motornak az állítás közben, rövid ideig.

A teljes test edzése

Ergonomikus tervezés a maximális kalóriaégetéshez, a test alsó és felső izmainak megformálásra, koordinációs képesség javítására.

Méretes pedálok

A kényelmesebb és hatékonyabb edzés végzése érdekében a pedálok nagy méretűek, és csúszásmentesek.

Pulzusmérés

A mért pulzus hozzásegíti Önt egy hatékonyabb edzéshez. Nem kell mást tenni, mint időnként megfogni a konzol markolatába épített EKG™ markolati pulzusmérő fémérzékelőket. Hozza ki a legtöbbet az edzésekből, figyelje a pulzusértékét a kijelzőn!

Beépített kerekek

A gép könnyű mozgatása érdekében kerekek lettek beépítve. Nem kell mást tenni, mint megemelni a terméket a kerekekkel szemközti oldalon, és könnyedén áthelyezheti azt otthona másik pontjára.

Kulacstartó

A kényelmesen integrált palacktartó segít az edzés során a hidratálásban.

Szeresd a világot (Think about the planet and “Love the World”!)

Minden egyes NordicTrack termék „Szeresd a világot” minősítéssel rendelkezik, mivel a NordicTrack kompenzálja a gépek gyártása, fejlesztése, szállítása és használata során termelt teljes széndioxid kibocsátást. Ellipszis tréner vásárlása előtt gondoljon Ön is Földünk védelmére.

Garancia

36 hónap

Elliptikus trénerek
A termék méretei 182 x 66 x 173 cm
AUX csatlakozó Igen
Cikkszám PFEVEL49717
Csomagolt méret 170 x 78 x 45 cm
Csomagolt súly 94 kg
Dualkit kompatibilitás -
Ellenállási szint 20
Fékrendszer Mágneses - elektromotoros
Hálózati tápellátás Opcionális (elemes)
Hangszórók 2 x 2" beépített
iFit kompatibilitás Integrált - Külső kiegészítővel
Jótállás 36 hónap
Kijelző LCD nagyméretű
Kivitel - hajtás mód Első kerekes
Lépés 51 cm
Markolat Lágy gumírozott
Mellkasöv -
Napi üzemidő 90 perc/nap
Összecsukhatóság Nem
Pedál max. magasság 27 cm
Pedál méret 43 x 23 cm
Pedálok közötti távolság 3 cm
Szállítókerekek Igen
Terhelésállítás Elektromos
Termék súlya 79 kg
Lendkerék súly 6 kg
Programok száma 20
Pulzusmérés Markolati
Maximális terhelhetőség 115 kg

Pro-Form Endurance 420 E elliptikus tréner

  • Gyártó: Pro-Form
  • Cikkszám: Pro-Form Endurance 420 E elliptikus tréner
  • Elérhető: Raktáron
  • Elérhető: Pro-Form Endurance 420 E elliptikus tréner

Ár: 349.900 Ft / darab

  • Akcios ár: 299.900Ft / darab