• BCAA + Glutamine Xpress - 12 g

BCAA + Glutamine Xpress 

A közismert szabad aminosavak egy helyen! 

  • ADAGONKÉNT 5 GRAMM 2:1:1 ARÁNYÚ BCAA 
  • ADAGONKÉNT 5 GRAMM GLUTAMIN 
  • HOZZÁADOTT TAURINNAL 
  • CUKORMENTES* 
  • GLUTÉNMENTES** 

A leucin, az izoleucin és a valin az elágazú-láncú aminosavak (BCAA-k) családjába tartoznak. A BCAA-k az emberi test számára az esszenciális 9 aminosav közé tartoznak, ami azt jelenti, hogy a test nem képes az előállításukra.. Az elágazó láncú aminosavak az izomfehérjék esszenciális aminosav-készletének kb. 35%-át teszik ki.

A glutamin a legnépszerűbb hatóanyagok közé tartozik a sportolók körében, így ebből a formulánkból sem maradhatott ki. Ráadásként a BCAA+GLUTAMINE XPRESS taurinnal is meg lett erősítve! A BCAA és glutamin 1:1 arányú kombinációja kivételesen kényelmes, és egyszerű módja ezeknek az izmokban nagy mennyiségben előforduló aminosavaknak a pótlására edzés közben, vagy akár az után. A BCAA + GLUTAMINE XPRESS ráadásul ezeket az aminosavakat egyedülállóan finom ízben biztosítja.

Ez persze nem jelenti azt, hogy az edzés utáni teljes értékű étkezés elmaradhat – annak fontossága nem csökken!

*: A cukormentes állítás a fogyasztásra kész italra vonatkozik.
**: Gluténmentes az Európai Unió szabályozásának megfelelően.

Adagolási javaslat

Keverj össze napi 1 adag (12g, 1 és 1/4 adagolókanál) BCAA+ Glutamine Xpress italport 600 ml hideg vízzel. Edzés előtt, után, vagy akár közben is fogyaszthatod.

Allergén információ

Tej, tojás, szója, földimogyoró, diófélék, zeller, hal, rákfélék, kén-dioxid összetevőket feldolgozó üzemben készült!

Figyelmeztetés

Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos étrendet és az egészséges életmódot! Kisgyermekek elől elzárva tartandó!

ÖSSZETÉTEL

Scitec Nutrition BCAA + Glutamine Xpress
Összetétel:

Egy adag mérete: 12 g | 1 adagolókanál
Adagok Száma: 1/25/50

Adagonként tartalmazDV %

BCAA 2:1:15000 mg
L-leucin2500 mg
L-izoleucin1250 mg
L-valin1250 mg
L-glutamin5000 mg
Taurin300 mg

ALLERGÉN INFORMÁCIÓ:

Tejet, tojást, szóját, földimogyorót, dióféléket, zellert, halat, rákféléket, puhatestűeket és kén-dioxidot tartalmazó élelmiszereket gyártó üzemben készült.

FIGYELMEZTETÉS:

A terméket kisgyermekek elől elzárva tárolja! Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos étrendet és az egészséges életmódot! Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl!

ÖSSZETEVŐK:

Alma: L-glutamin 42%, L-leucin 21%, L-izoleucin 10%, L-valin 10%, étkezési savak (citromsav, almasav), aroma, taurin 2,5%, édesítőszerek (szukralóz, aceszulfám K), színezék (szulfitos-ammóniás karamell).

Rágógumi: L-glutamin 42%, L-leucin 21%, L-izoleucin 10%, L-valin 10%, aromák, taurin 2,5%, édesítőszerek (szukralóz, aceszulfám K), étkezési sav (citromsav), színezékek (riboflavinok, klorofillok és klorofillinek rézkomplexei).

Citrus mix.: L-glutamin 42%, L-leucin 21%, L-izoleucin 10%, L-valin 10%, aromák, étkezési savak (citromsav, almasav), taurin 2,5%, édesítőszerek (szukralóz, aceszulfám K), színezékek (riboflavinok, klorofillok és klorofillinek rézkomplexei).

Lime: L-glutamin 42%, L-leucin 21%, L-izoleucin 10%, L-valin 10%, étkezési savak (almasav, citromsav), aromák, taurin 2,5%, édesítőszerek (szukralóz, aceszulfám K), színezék (riboflavinok).

Long island ice tea: L-glutamin 42%, L-leucin 21%, L-izoleucin 10%, L-valin 10%, étkezési savak (citromsav, almasav), aromák, taurin 2,5%, édesítőszerek (szukralóz, aceszulfám K), színezék (szulfitos-ammóniás karamell).

Mojito: L-glutamin 42%, L-leucin 21%, L-izoleucin 10%, L-valin 10%, étkezési savak (almasav, citromsav), aromák, taurin 2,5%, édesítőszerek (szukralóz, aceszulfám K).

Görögdinnye: L-glutamin 42%, L-leucin 21%, L-izoleucin 10%, L-valin 10%, aroma, étkezési savak (almasav, citromsav), taurin 2,5%, édesítőszerek (szukralóz, aceszulfám K), színezék (kármin).

BCAA + Glutamine Xpress - 12 g

  • Gyártó: SCITEC NUTRITION
  • Cikkszám: BCAA + Glutamine Xpress - 12 g
  • Elérhető: Raktáron
  • Elérhető: BCAA + Glutamine Xpress - 12 g

Ár: 390 Ft / darab

  • Webes ár: 390Ft / darab

Lehetséges választások