• BCAA Xpress - 280 g

BCAA Xpress - Expressz aminosav pótlás 

Edzés előtt, közben és után! 

  • Cukormentes* 
  • Gluténmentes** 
  • Laktózmentes*** 
  • elágazó láncú aminosavak 2:1:1 arányban 
  • adagonként 5g tiszta BCAA 

Az izmok tartalékai

A leucin, az izoleucin és a valin az elágazó láncú aminosavak (BCAA-k) családjába tartoznak. A BCAA-k az emberi test számára esszenciális 9 aminosav közé tartoznak, ami azt jelenti, hogy a test nem képes az előállításukra. Az egyetlen forrásunk ezekből az aminosavakból a mindennapi táplálékunk vagy az étrend-kiegészítők. Az elágazó láncú aminosavak az izomfehérjék esszenciális aminosav-készletének kb. 35%-át teszik ki. Fontos tehát, hogy megfelelő mennyiségű és minőségű aminosavat biztosítsunk az étrendünkkel. Ezek a többi aminosavval együtt szerepet játszanak a fehérjék építésében, amelyek hozzájárulnak az izomtömeg növekedéséhez és fenntartásához.

A BCAA Xpress olyan, 2:1:1-es arányban tartalmazza az elágazó láncú aminosavakat, ahogyan azok a szervezetünkben is megtalálhatók. Ezért termék fogyasztásával ezeknek az esszenciális aminosavaknak a pótlása bárki számára megoldható. A másik előnye az íze: a natúr BCAA sokak számára kissé keserű. A BCAA Xpress ízesített, így ez a probléma többé nem probléma azok számára, akiknek az íz-élmény is fontos.

*: A cukormentes állítás a fogyasztásra kész italra vonatkozik.
**: Gluténmentes az Európai Unió szabályozásának megfelelően.
***: <0,5 g/ 100 ml fogyasztásra kész termékben.

Adagolási javaslat

Keverj össze naponta egy adag (7g=3/4 adagolókanál) BCAA Xpress port 300ml vízzel. Edzés előtt, közben, után, vagy étkezések között fogyaszd.

Allergén információ

Tej, tojás, glutén, szója, földimogyoró, mogyoró, zeller, hal és rákféle összetevőket feldolgozó üzemben készült.

Figyelmeztetés

Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos étrendet és az egészséges életmódot! A terméket kisgyermekek elől elzárva tárolja!

ÖSSZETÉTEL

Scitec Nutrition BCAA-Xpress (Ízesített)
Összetétel:

Egy adag mérete: 7 g | 1/2 adagolókanál
Adagok Száma: 1/40/100

Adagonként tartalmazDV %

L-leucin2500 mg*
L-valin1250 mg*
L-izoleucin1250 mg*

ALLERGÉN INFORMÁCIÓ:

Tejet, tojást, szóját, földimogyorót, dióféléket, zellert, halat, rákféléket, puhatestűeket és kén-dioxidot tartalmazó élelmiszereket gyártó üzemben készült.

FIGYELMEZTETÉS:

A terméket kisgyermekek elől elzárva tárolja! Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos étrendet és az egészséges életmódot! Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl!

ÖSSZETEVŐK:

Alma: L-leucin 36%, L-izoleucin 18%, L-valin 18%, étkezési sav (citromsav), aroma, édesítőszerek (aceszulfám K, szukralóz), színezékek (szulfitos-ammóniás karamell, riboflavinok).

Kóla-lime: L-leucin 36%, L-izoleucin 18%, L-valin 18%, aromák, étkezési sav (almasav), édesítőszerek (aceszulfám K, szukralóz), színezék (szulfitos-ammóniás karamell).

Sárgadinnye: L-leucin 36%, L-izoleucin 18%, L-valin 18%, aroma, étkezési sav (almasav), sűrítőanyag (xantángumi), édesítőszerek (aceszulfám K, szukralóz), színezékek (Sunset Yellow FCF**, riboflavinok). **A gyermekek tevékenységére és figyelmére káros hatást gyakorolhat.

Körte: L-leucin 36%, L-izoleucin 18%, L-valin 18%, aroma, étkezési savak (almasav, citromsav), sűrítőanyag (xantángumi), édesítőszerek (aceszulfám K, szukralóz).

Mangó: L-leucin 36%, L-izoleucin 18%, L-valin 18%, aroma, étkezési sav (almasav), sűrítőanyag (xantángumi), édesítőszerek (aceszulfám K, szukralóz), színezék (Sunset Yellow FCF**). **A gyermekek tevékenységére és figyelmére káros hatást gyakorolhat.

Pink limonádé: L-leucin 36%, L-izoleucin 18%, L-valin 18%, étkezési sav (citromsav), aroma, édesítőszerek (aceszulfám K, szukralóz), cékla koncentrátum por [maltodextrin, cékla koncentrátum, étkezési sav (citromsav)].

Vérnarancs: L-leucin 36%, L-izoleucin 18%, L-valin 18%, aroma, étkezési sav (almasav), sűrítőanyag (xantángumi), édesítőszerek (aceszulfám K, szukralóz), cékla koncentrátum por [maltodextrin, cékla koncentrátum, étkezési sav (citromsav)], kurkumakivonat [sűrítőanyag (gumiarábikum), kurkuma (Curcuma longa) rizóma kivonat, csomósodást gátló anyag (szilícium-dioxid)], színezék (azorubin**). **A gyermekek tevékenységére és figyelmére káros hatást gyakorolhat.

BCAA Xpress - 280 g

  • Gyártó: SCITEC NUTRITION
  • Cikkszám: BCAA Xpress - 280 g
  • Elérhető: Raktáron
  • Elérhető: BCAA Xpress - 280 g

Ár: 6.790 Ft / darab

  • Webes ár: 6.790Ft / darab

Lehetséges választások