• MyoMax Hardcore - 2800 g

MyoMax Hardcore 

 • Micelláris kazein- és tejsavófehérje koncentrátummal
 • 4-féle szénhidrátforrással
 • Hozzáadott aminosavakkal, köztük BCAA-val, taurinnal és béta-alaninnal
 • Nitrogén-monoxid prekurzor L-argininnel
 • Creapure® kreatin-monohidráttal
 • Növényi kivonatokkal és enzimekkel
 • Hozzáadott vitaminokkal és ásványi anyagokkal

A MyoMax Hardcore visszatért és minimális változtatásokkal lép elődjének nyomdokaiba. A tömegnövelő koncepció megmaradt, de egy felpezsdített receptúrával tért vissza, annak érdekében, hogy a termék még jobban kiegészítse szükségleteid.

A fehérjemátrix a tejben megtalálható két fehérjefrakcióból épül fel, micelláris kazeinből és tejsavófehérjéből. A koncentrátum formájában lévő tejfehérjék eltérő szerkezetükből adódóan egymáshoz viszonyítva különböző felszívódási idővel rendelkeznek. A micelláris kazein egy kolloidális óriásmolekula, melynek speciális szerkezete eredményezi a lassabb, elnyújtott felszívódást.

A termék fehérjetartalma hozzáadott fehérjeépítő aminosavakkal lett bővítve, a szervezet számára hasznosítható L-konfigurációs formában, melyek a következőek:

 • Esszenciális aminosavak: L-treonin, L-fenilalanin és az elágazó szénláncú aminosavak (BCAA): L- leucin, L-izoleucin, L-valin
 • Feltételesen esszenciális aminosavak: L-arginin, L-glutamin, L-tirozin
 • Nem esszenciális aminosavak: L-alanin

Az ember számára nélkülözhetetlen (esszenciális) aminosavakat az emberi szervezet nem képes szintetizálni, míg a feltételesen esszenciális aminosavakat bizonyos esetekben nem tudja olyan arányban előállítani, hogy kielégítsék az anyagcsereszükségletet. A nem esszenciális aminosavakat az emberi szervezet képes előállítani prekurzoraikból. (1)
A hozzáadott L-arginin fehérjeépítő funkciója mellett nitrogén-monoxid prekurzor is. A HMB (hidroxi-metil-butirát) a leucin metabolitja (2), a béta-alanin a karnozin prekurzora, a taurin a szervezetben is megtalálható nem fehérjeépítő aminosav, az L-karnitin pedig a zsírsavanyagcserében vesz részt. Az alfa-ketoglutarát az aminosavanyagcserében és a szénhidrátanyagcserében is intermedier molekula, a Q10 koenzim pedig ugyancsak megtalálható a szervezetben. (3)

A szénhidrátmátrix (4) szénhidrátforrásból adódik össze, melyek különböző glikémiás tulajdonságokkal rendelkeznek. Eltérő szerkezeti felépítésükből eredően egymáshoz viszonyított felszívódásuk üteme különbözik, így más mértékben hatnak a vércukorszint alakulására.  A termékben lévő Cluster Dextrin™ egy többszörösen elágazó láncú ciklikus dextrin. A Palatinose™ (izomaltulóz) egy fruktóz és egy glükóz molekulából alfa-1,6-glikozidos kötéssel felépülő alacsony glikémiás értékű diszacharid. A maltodextrin és a keményítő kevesebb elágazással és hosszabb glükózegységekből álló láncból épülnek fel.

A termékben lévő szénhidrátok hozzájárulnak a normál agyműködés fenntartásához**, továbbá részt vesznek a normál izomműködés (kontrakció) helyreállításában nagy intenzitású és/vagy hosszan tartó, az izmok kifáradásához és a vázizomzat glikogénraktárainak kimerüléséhez vezető testmozgást követően.***

A kreatin a trademarkolt Creapure® kreatin-monohidrát formájában került a termékbe. A kreatin növeli a fizikai teljesítményt a rövid, sorozatos, nagy intenzitású mozgás során.**** A mechanizmus, amellyel a kreatin a kedvező hatását kifejti az, hogy a kreatin napi szintű fogyasztását követően az izomsejtekben lévő kreatin-foszfátkészlet növekedése fokozza az ATP regenerációs sebességét az intenzív izomösszehúzódások után. (4)

A növényi kivonatokat a termékben a forskolin hatóanyagra standarizált Coleus forskohlii kivonat, zab (Avena sativa) kivonat, balzsamkörte (Momordica charantia) kivonat, BioPerine® fekete bors (Piper nigrum) kivonat és proteolitikus (fehérjebontó) növényi enzimek képviselik, melyek a bromelain és a papain.

Kerültek a termékbe vitaminok és ásványi anyagok. Az ásványi anyagok közül a cinket és a magnéziumot szerves forrásból, glicinnel alkotott kelátok formájában tartalmazza.

 • a magnézium hozzájárul a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez, az elektrolit-egyensúly fenntartásához, a normál izomműködéshez.
 • a pantoténsav részt vesz a normál energiatermelő folyamatokban és hozzájárul a normál mentális teljesítményhez.
 • a magnézium, a niacin és a folát hozzájárulnak a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez és a normál pszichológiai funkció fenntartásához.
 • a króm részt vesz a makrotápanyagok normál anyagcseréjében és hozzájárul a normál vércukorszint fenntartásához.
 • a cink hozzájárul a vér normál tesztoszteronszintjének fenntartásához és az immunrendszer normál működéséhez.

*A fehérje hozzájárul az izomtömeg fenntartásához, növekedéséhez és a normál csontozat fenntartásához.
**Ez a kedvező hatás 130 g, valamennyi forrásból származó szénhidrát napi bevitelével érhető el.
***Ezen hatás bármilyen forrásból származó, összesen 4 g/testtömeg kg mennyiségű szénhidrát bevitelével érthető el, amely a nagy intenzitású és/vagy hosszantartó, az izmok kifáradásához és a vázizomzat glikogénraktárainak kimerüléséhez vezető testmozgást követő első négy, de legfeljebb hat órán belül, több adagban fogyasztandó.
**** A kedvező hatás 3 g kreatin napi bevitelével érhető el. 

A Myomax Hardcore terméket ajánljuk:

 • Olyan nőknek és férfiaknak, akik rendszeresen végeznek nagy intenzitású fizikai tevékenységet.
 • Azoknak, akik kiegészítenék napi fehérje és szénhidrát bevitelüket egy multifunkcionális termék segítségével.
 • Azoknak, akik olyan terméket keresnek, amelynek fehérjetartalma hozzájárul az izomtömeg növekedéséhez és fenntartásához*.
 • Azoknak, akik a kiegyensúlyozott és változatos étrendjüket kiegészítenék vitaminokkal és ásványi anyagokkal.
 • Azoknak, akik szeretik a gyorsan elkészíthető és elfogyasztható italokat.
 • Azoknak, akik egy komplex összetételt kínáló termékre vágynak, "kiadós" adagban.

Hivatkozások

(1) EFSA Panel on Dietetic Products, N. a. (2012). Scientific Opinion on Dietary Reference Values for protein. EFSA Journal, 10(2), 8.
(2) EFSA Panel on Dietetic Products, N. a. (2011). Scientific Opinion on the substantiation of health claims related to β-hydroxy β-methylbutyrate monohydrate (HMB) alone or in combination with α-ketoisocaproic acid (KIC) and reduction of muscle tissue damage during exercise (ID 1577, 1584), increase in l. EFSA Journal, 9(6), 6.
(3) EFSA Panel on Dietetic Products, N. a. (2010). Scientific Opinion on the substantiation of health claims related to coenzyme Q10 and contribution to normal energy-yielding metabolism (ID 1508, 1512, 1720, 1912, 4668), maintenance of normal blood pressure (ID 1509, 1721, 1911), protection of DNA, prote. EFSA Journal, 8(10).
(4) EFSA NDA Panel (EFSA Panel on Dietetic Products, N. a. (2016). Scientific opinion on creatine in combination with resistance training and improvement in musclestrength: evaluation of a health claim pursuant to Article 13(5) of Regulation (EC) No 1924/2006. EFSA Journal, 14(2), 3.

Keverjen el keverőpalackban 1 adag (140 gramm = 3 + 1/3 adagolókanál = 9 púpozott evőkanál) terméket 500 ml vízzel. Fogyasszon naponta 1 adagot lehetőleg edzés után (vagy fél adagot edzés előtt, fél adagot edzés után).

Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! A terméket kisgyermekek elől elzárva tárolja. Az étrendkiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos étrendet és az egészséges életmódot! A termék fogyasztása ismert alapbetegség, valamint gyógyszerszedés esetén nem javasolt. Fogyasztása 18 év alatti gyermekek és terhes vagy szoptató nők számára nem ajánlott.

MyoMax Hardcore - 2800 g

 • Cikkszám: MyoMax Hardcore - 2800 g
 • Elérhető: Raktáron
 • Elérhető: MyoMax Hardcore - 2800 g

Ár: 23.990 Ft / darab

 • Webes ár: 23.990Ft / darab

Lehetséges választások