PRO-FORM CARBON STRENGTH OLIMPIC SYSTEM FEKVENYOMÓPAD 
A sokoldalú Pro-Form Carbon Olimpiai Rack tökéletes alapja bármely otthoni edzőteremnek, beépített súlytárolóval, hevederrögzítőkkel, univerzális padjával és guggoló állványával. Edzőtermi minőség, tartós és könnyen tisztítható kialakítás.

Nagy teherbírású, többfunkciós edzőrendszer mely egy független univerzális padot és egy guggoló állványt is tartalmaz. 

Gyártó
Pro-Form
Teherbírás
280 kg
Állíthatóság
-
Kiemelt tulajdonság
Könnyű használhatóság, gyors állíthatóság

Kövesse személyi edzőket a nappalijában

Egyéni, virtuális edzések, a világ lejobb edzői vezetésével. Élvezze saját otthonában, saját tempójában az edzést egy táblagép segítségével.

Nincs szükség az edzőterembe menni - több ezer igényes, kölönböző intenzitású stúdió edzés otthonra! Csatlakozzon az iFit felhasználókhoz a világ minden tájáról, merüljön bele az iFit Studio edzések izgalmába. Az interaktív edzője tökéletes edzést nyújt Önnek soha nem lesz túl könnyű vagy túl nehéz.

Az iFit Live szolgáltatás használatához szükséges a www.ifit.com weboldalon történő regisztráció és előfizetés az iFit tagságra.

Univerzális pad

A felhasználó kényelme és a gyakorlatok számának növelése érdekében mind az ülés mind a háttámla különböző pozícióba mozgatható. Az univerzális pad 6 dőlésszögben állítható üléssel és 11 pozícióba, könnyen állítható háttámlával (felső pozíció 90 fok) rendelkezik. Az univerzális padhoz tartozik egy bicepsztámasz is melynek hossza és magassága is több pozícióba mozgatható. Úgy terveztek, hogy támogassa Önt a legkeményebb edzéseken is.

A pad masszív vázszerkezete és széles talpazata megakadályozza a billegést a gyakorlatok végzése közben.

45 mm-es vastag párnázata, nagy sűrűségű habszivacs háttámlája kényelmes és biztonságos edzést kínál minden felhasználó számára.

Guggoló állvány

A guggoló állvány acélból készült a nagyobb stabilitás és a fokozott tartósság érdekében. Rúdtartókkal és erős támasztékokkal rendelkezik, amelyek függőlegesen is állíthatók.

Annak érdekében, hogy olimpiai tárcsasúlyokat könnyen elérhető helyen tartsa, az állvány mindkét oldalán tárcsa-tartók találhatók.

Használat

A Pro-Form Carbon Strength Olimpic System edzőgép keretén guggolás, kitörés, merevlábas emelés, vádlizás, függőleges evezés és sok egyéb erősítő gyakorlat végezhető. Az edzés kibővítése érdekében az univerzális paddal megvalósulhat a fekvenyomás a pozitív és negatív dőlésszögű nyomások, a vállból nyomás gyakorlata is.

A fitneszgéphez inspiráló edzésposzterrel is rendelkezik.

Kialakítás

Otthoni fitnesztermek tökéletes kiegészítője, masszív vázszerkezete a stabilitást, míg a dőlésszög kialakítás a szabadsúlyos emelések természetességét adja vissza. 45 mm vastag párnázata, nagy sűrűségű hab kialakítással kiváló edzés élményt biztosít. Varrott ülése, könnyen tisztítható felülettel rendelkezik. Szállítókerekek és fogantyú a könnyű mozgatás érdekében.

Műszaki adatok

iFit® - Kövesse nyomon és alakítsa ki edzéseit saját táblagépén vagy okostelefonján az iFit alkalmazás segítségével, és kezdje el úgy eddzeni, mint egy profi.

Kialakítás - acél váz, vinil ülés tartós és könnyen tisztítható.

Guggoló keret méretei: 121 x 131 x 160 cm
Univerzális pad méretei: 169 x 69 x 160 cm
Háttámla méretei: 85 cm x 28 cm
Max. teherbírás (univerzális pad): 140 kg
Max. teherbírás (guggoló állvány): 141 kg
Max. teherbírás (tárcsatartók): 68 kg /db.
Max. teherbírás (bicepszpad): 45 kg

Garancia

24 hónap

Edzőpadok
A termék méretei 121 x 131 x 160 cm és 169 x 69 x 160 cm
Cikkszám PFBE29920
Csomagolt méret 105 x 39 x 13 cm
Csomagolt súly 10 kg
Maximális terhelhetőség 136 kg
Termék súlya 9 kg

Pro-Form Carbon Strength Olimpic System fekvenyomópad kerettel

  • Gyártó: Pro-Form
  • Cikkszám: Pro-Form Carbon Strength Olimpic System fekvenyomópad kerettel
  • Elérhető: Raktáron
  • Elérhető: Pro-Form Carbon Strength Olimpic System fekvenyomópad kerettel

Ár: 299.900 Ft / darab

  • Akcios ár: 269.900Ft / darab