PRO-FORM SPORT MULTI-POSITION BENCH XT
(ÁLLÍTHATÓ PAD) 

Bővítse edzőtermét egy olyan alapfelszereléssel, amely minden otthoni, kis helyigényű edzéshez elengedhetetlen. 


A sokoldalú Proform állítható dőlésszögű pad segítségével megalapozhatja otthoni edzőtermét. Tapasztalja meg a Pro-Form Sport Multi-Position Bench XT edzőpad előnyeit, amely segít az izomépítésben és a fitnesz teljesítményének növelésében.

Gyártó
Pro-Form
Teherbírás
200 kg
Állíthatóság
-
Kiemelt tulajdonság
Könnyű használhatóság, egyszerű kialakítás

Kövesse személyi edzőket a nappalijában

Egyéni, virtuális edzések, a világ lejobb edzői vezetésével. Élvezze saját otthonában, saját tempójában az edzést.

Nincs szükség az edzőterembe menni - több ezer igényes, kölönböző intenzitású stúdió edzés otthonra! Csatlakozzon az iFit felhasználókhoz a világ minden tájáról, merüljön bele az iFit Studio edzések izgalmába. Az interaktív edzője tökéletes edzést nyújt Önnek soha nem lesz túl könnyű vagy túl nehéz.

Szabja személyesre edzésprogramját, egy időben futtathat edzésprogramokat és vezetheti online saját adatlapját. Ezt a legújabb edzésélményt az iFiT Live vezeték nélküli technológia teszi lehetővé!

Az iFit Live szolgáltatás használatához szükséges a www.ifit.com weboldalon történő regisztráció és előfizetés az iFit tagságra.

Használat

A Pro-Form Sport Multi-Position Bench szabadsúllyal végzett gyakorlatoknál tölt be hasznos szerepet, de kiváló kiegészítő lehet guggoló vagy erőkeret részeként is. 

A Pro-Form Sport Multi-Position Bench segítségével számos gyakorlat elvégezhető, ide tartoznak a szabadsúlyos tárogatás, egykaros evezés, tricepsz nyomás gyakorlatok is.

Kialakítás

Vastag, varrot  párnázata és nagy sűrűségű habszivacs tömítése kényelmet és stabilitását biztosít. A pad masszív vázszerkezete és széles talpazata megakadályozza a billegést a gyakorlatok végzése közben.

45 mm-es vastag párnázata, nagy sűrűségű habszivacs háttámlája kényelmes és biztonságos edzést kínál minden felhasználó számára.

7 fokozatban állítható háttámla segítségével nagyon sokféle gyakorlat végezhető, aminek csak a kreativitásunk szabhat határt.

Műszaki adatok

iFit® - Kövesse nyomon és alakítsa ki edzéseit saját táblagépén vagy okostelefonján az iFit alkalmazás segítségével, és kezdje el úgy eddzeni, mint egy profi.

Kialakítás - acél váz, vinil ülés mely tartós és könnyen tisztítható.

 

Állíthatóság: háttámla 7 fokozatban

Maximális teherbírás: 200 kg (136 kg felhasználó + súlyok, rudak)

Méret: 130 x 47 x 112 cm

Súly: 9 kg

Csomagolt méret: 122 x 38 x 13 cm

Csomagolt súly: 17 kg

Termék súlya: 15 kg

Cikkszám: PFBE01320

Garancia

12 hónap

Pro-Form Sport Multi-Position Bench XT

  • Cikkszám: Pro-Form Sport Multi-Position Bench XT
  • Elérhető: Raktáron
  • Elérhető: Pro-Form Sport Multi-Position Bench XT

Ár: 49.900 Ft / darab

  • Webes ár: 49.900Ft / darab