NORDICTRACK 9.9 ELLIPTIKUS TRÉNER 

+ ajándék iFIT tagság 53875.-Ft értékben

7''-os érintőképernyős kijelző, több mint 1000 program, 160 kg-os teherbírás, beépített iFit Live technológia, elektronikusan állítható rámpa.

Az állítható lépéshossz, a 0% - 20%-os dőlésszög, a 22 mágneses ellenállási szint, a 160 kg-s teherbírás és a megnövelt lendkerék biztosítja a változatos és csendes edzést.

Telefonszámunk.: 06209375044

Gyártó
NordicTrack
Ajándék
iFit egy éves tagság (53875.-Ft)!
Felhasználás módja
Otthoni
Felhasználó maximális testsúlya
160 kg
Teherbírás
160 kg
Ellenállás
22 - motorikusan állítható
Kivitel-hajtás mód
Mágnesfék - Poly-V öv
Lendkerék súlya (kg)
11 kg
Állíthatóság
Lábtámasz
Dőlésszög
0 - 20 %
Programok száma
több mint 1000
Pedálok közötti távolság
3 cm
Lépésnagyság
45-48 cm

Interaktív edzés (iFit Live Built-In)

ifit edzés

Egyéni, virtuális edzések, a világ lejobb edzői vezetésével. Élvezze saját otthonában, saját tempójában az edzést.

Válogasson több mint 1000 edzésprogram közül vagy jelöljön ki egy útvonalat a világ bármely pontján. Versenyezzen másokkal a legjobb eredmény elérése érdekében.

Nincs szükség az edzőterembe menni - ezer igényes, kölönböző intenzitású stúdió edzés otthonra! Csatlakozzon az iFit felhasználókhoz a világ minden tájáról, merüljön bele az iFit Studio edzések izgalmába. Az interaktív edzője tökéletes edzést nyújt Önnek soha nem lesz túl könnyű vagy túl nehéz.

Szabja személyesre edzésprogramját, egy időben futtathat edzésprogramokat és vezetheti online saját adatlapját. Ezt a legújabb edzésélményt az iFiT Live vezeték nélküli technológia teszi lehetővé!

Az iFit Live szolgáltatás használatához szükséges a www.ifit.com weboldalon történő regisztráció és előfizetés az iFit tagságra.

Egyenletes kialakítású lendkerék

11 kg-os lendkerék az egyenletesebb, természetesebb és simább teljesítményért. A Crank Inertia a NordicTrack mérnökei által kifejlesztett új technológia a mágneses ellenállás területén, mely minden eddiginél finomabb, egyenletesebb mozgást biztosít az elliptikáknál, és a szobakerékpároknál.

Állítható pedálok és
elektronikusan állítható dőlés

Használja az állítható rámpát és pedálokat, hogy személyre szabja lépéseit, célozzon meg bizonyos izmokat és fokozza az edzés intenzitását.

Állítsa be a pedálok szögét az izom fáradtság elkerülése érdekében.

Könnyen állíthatja a dőlést (lépéshossz is változik 18-20" coll között) az edzés megszakítása nélkül, egy elektronikusan szabályozható rámpa (0 és +20 fok) fel-le történő mozgáatásával. A dőlés beállítása lehetővé teszi, hogy több kalóriát égessen és meghatározott izomcsoportokat dolgoztasson. A rámpa dőlésszög beállításai közvetlenül a konzolról vezérelhető egy gombnyomással (QuickTouchTM).

Érintőképernyős kijelző
(14" HD TOUCH SCREEN)

Ez az állítható dőlésszögű, 14" HD érintőképernyő sokféle interakciót és szórakozást biztosít az edzés monotónia elkerülésének érdekében. Az integrált iFit technológiával több mint 1000 edzésből választhat, egyéni edzési terveket és GlobeTrek™ edzést készíthet a képernyőn megjelenő személyi edzőkkel.

Az kijelzőn, megtekintheted a kiválasztott edzési paramétert mint: sebesség, eltelt idő, megtett távolság, rámpa dőlésszög, elégetett kalóriák, pulzusszám, pedál ellenállás.

Ellenállási fokozatok száma: 22

22 mágneses ellenállás fokozat közvetlenül a konzolról vezérelhető egy gombnyomással (One TouchTM). Az SMR ™ Silent Magnetic Resistance segítségével minden beállítás csendes, sima és természetes.

AUTOBREEZE WORKOUT FAN
Beépített ventilátor

A hosszabb és kényelmesebb edzések érdekében az elliptika konzoljába ventilátor lett beépítve. A beépített ventilátor az edzésprogram sebességének megfelelően automatikusan változtatja a légáramlás erősségét vagy kívánság szerint manuálisan is beállítható.
Ez az innovatív technológia segít, hogy edzését koncentráltan és eredményesen végezze.

Széles taposópedálok

A BODYFit Cushion nagy méretű csúszásmentes pedálok segítségével, kényelmesebb pozíció érhető el az edzés közben. Az új fejlesztésű taposópedál felület csökkenti az izom fáradtságot és ösztönzi a jó vérkeringést, így hosszabb és kényelmesebb edzéseket is eltud végezni.

A teljes test edzése

Újfajta mozgókar dőlésszög kialakításánál a természetesebb testtartás érdekében. Ergonomikus tervezés a maximális kalóriaégetéshez, a test alsó és felső izmainak megformálásra, koordinációs képesség javítására.

Maximális terhelhetőség: 160 kg

Az ellipszis trénert nagy és hosszan tartó terhelésre tervezték.

Minőség és stabilitás

A csúcsminőségű csapágyazás és a SMR™ (csendes mágneses ellenállás) biztosítja a csendes működést, komfort érzetet, és a hosszú élettartamot.

Beépített kerekek

A gép könnyű és gyors mozgatására a beépített kerekek nagy segítséget nyújtanak. Nem kell mást tenni, csak megemelni a gép végét 45 fok körüli magasságra, és a kerekek át is veszik Öntől a terhelést.

Pulzusmérés

A mért pulzus hozzásegíti Önt egy hatékonyabb edzéshez. Nem kell mást tenni, mint időnként megfogni a konzol markolatába épített Dual CardioGrip™ markolati pulzusmérő fémérzékelőket. A termék kompatibilis az opcionális Bluetooth intelligens (BLE) mellkasi övvel. Hozza ki a legtöbbet az edzésekből, figyelje a pulzusértékét a kijelzőn!

Kulacstartó

Maradjon hidratálva az edzésed során. Tegye kulacsát a beépített, könnyű hozzáférést biztosító kulacstartóba.

Szeresd a világot (Think about the planet and “Love the World”!)

Minden egyes NordicTrack termék „Szeresd a világot” minősítéssel rendelkezik, mivel a NordicTrack kompenzálja a gépek gyártása, fejlesztése, szállítása és használata során termelt teljes széndioxid kibocsátást. Ellipszis tréner vásárlása előtt gondoljon Ön is Földünk védelmére.

Garancia

36 hónap

Elliptikus trénerek
A termék méretei 173 x 74 x 174 cm
AUX csatlakozó Igen
Cikkszám NTEL79820
Csomagolt méret 169 x 39 x 79 cm
Csomagolt súly 110 kg
Dőlésszög nagysága 20%
Ellenállási szint 22
Fékrendszer Mágneses - elektromotoros
Hálózati tápellátás AC Adapter
Hangszórók 2 x 2" beépített
iFit kompatibilitás Integrált - regisztrációhoz kötött
Jótállás 36 hónap
Kijelző 7" Full Color Capacitive Touch
Kivitel - hajtás mód Első kerekes
Lépés 45-48 cm
Markolat Lágy érintésű
Mellkasöv Opcionális
Napi üzemidő 180 perc/nap
Összecsukhatóság Nem
Pedál kialakítás XXL méret
Pedál max. magasság 43 cm
Pedál méret 41 x 23 cm
Szállítókerekek Igen
Terhelésállítás Elektromos
Termék súlya 98 kg
Lendkerék súly 11 kg
Programok száma több mint 1000
Pulzusmérés Markolati és Bluetooth öv (opcionális)
Maximális terhelhetőség 160 kg

NordicTrack 9.9 elliptikus tréner

  • Gyártó: NordicTrack
  • Cikkszám: NordicTrack 9.9 elliptikus tréner
  • Elérhető: Raktáron
  • Elérhető: NordicTrack 9.9 elliptikus tréner

Ár: 699.900 Ft / darab

  • Webes ár: 699.900Ft / darab