PRO-FORM CARBON R10 EVEZŐGÉP 


Csúcsminőségű Pro-Form evezőpad, mely 24 mágneses ellenállással, 10" érintőképernyővel, könnyen összecsukható edzés utáni kialakítással teszi egyszerűvé és természetessé az edzést.

Az evező edzés élmény minden húzásnál az izomtömeg 84%-át használja fel. Az ujjak hegyétől a láb újjakig, az összes izom hozzájárul minden húzáshoz, így intenzív, teljes testedzést biztosít.

Vegyen részt egy teljesen új fitneszélményben.  Tapasztalja meg a sima, egyenletes evezést és a több mint 1000 interaktiv edzést.

Telefonszámunk.: 06209375044

Gyártó
NordicTrack
Teherbírás
115 kg
Ellenállás
24 - motorikusan állítható
Kivitel-hajtás mód
Mágnesfék - Poly-V öv
Állíthatóság
Kijelző dőlése, pedálok,
Kiemelt tulajdonság
SpaceSaver® összecsukhatóság, állítható konzolszög, ergonómikus fogantyú, széles ülés, szállítókerekek

Interaktív edzés (iFit Live Built-In)

ifit edzés

Egyéni, virtuális edzések, a világ lejobb edzői vezetésével. Élvezze saját otthonában, saját tempójában az edzést.

Válogasson több mint 1000 edzésprogram közül vagy jelölj ki egy evezési útvonalat a világ bármely pontján. Versenyezzen másokkal a legjobb eredmény elérése érdekében.

Nincs szükség az edzőterembe menni - ezer igényes, kölönböző intenzitású stúdió edzés otthonra! Csatlakozzon az iFit felhasználókhoz a világ minden tájáról, merüljön bele az iFit Studio edzések izgalmába. Az interaktív edzője tökéletes edzést nyújt Önnek soha nem lesz túl könnyű vagy túl nehéz.

Szabja személyesre edzésprogramját, egy időben futtathat edzésprogramokat és vezetheti online saját adatlapját. Ezt a legújabb edzésélményt az iFiT Live vezeték nélküli technológia teszi lehetővé! Az iFit Live szolgáltatás használatához szükséges a www.ifit.com weboldalon történő regisztráció és előfizetés az iFit tagságra.

Nagy teljesítmény

A Proform Carbon R10 modern evezőgép, mely csendes mágneses ellenállással rendelkezik és 24 különböző ellenállási fokozattal. Az ellenállás könnyen állítható a konzol egyszer kialakításának következtében.

A 10" színes érintőképernyő megjeleníti a kalória, a watt, a sebesség, a megtett távolság, a fordulatszám, az idő adatokat és visszajelzést ad, amely segít a megfelelő motiválásban.

Helykímélő rendszer

Ha az evezőgép nincs használatban, összecsukható. A SpaceSaver®️ összecsukható kialakítást a korlátozott alapterülettel rendelkezők számára tervezték. Az Easy one Step Space Saver™ rendszernek köszönhetően az evezőgép egyszerűen és könnyen, pillanatok alatt összecsukható.

Ellenállás

A 24 digitális ellenállási szint segítségével könnyedén változtathatja az  intenzítás nagyságát. Minden húzás, súrlódásmentes és csendes a szabadalmaztatott SMR™ mágneses ellenállásnak köszönhetően, amely lehetővé teszi az edzés intenzitásának beállítását anélkül, hogy akár másodpercekre is megszakítaná az edzést.

Kényelem

Az edzés során a legkényelmesebb testhelyzet megtalálása elengedhetetlen. A Proforrm Carbon R10 teljesen párnázott üléssel rendelkezik a maximális kényelem érdekében, puha tapintású fogantyúi csökkentik a terhelést és csúszásmentesek. A nagy lábtartók állítható pántokkal rendelkeznek, amelyek maximális biztonságot nyújtanak edzés közben.

Minőség

A csúcsminőségű csapágyazás csendes működést, komfort érzetet, és  hosszú élettartamot biztosít. Tapasztalja meg a sima, egyenletes evezést az új kialakítású lendkerékkel. A gyorsabb áttétel és a hatékony súlyelhelyezés természetesebb evezési élményt biztosít.

Húzókar

Az ergonómiailag kialakított kényelmes, puha tapintású húzókar csökkenti a fáradtság érzetet, így méghosszabb evező edzéseket is végezhetünk. A egyenletes mozgású húzópánt erős, kényelmes és biztonságos.

Pedálok

Úgy tervezték ezeket a széles, hosszú és elfordítható pedálokat, hogy a lábat stabilan a helyén tartsa az állítható lábpántok segítségével.

Beépített kerekek

A gép könnyű mozgatása érdekében kerekek lettek beépítve. Nem kell mást tenni, mint megemelni a terméket a kerekekkel szemközti oldalon, és könnyedén áthelyezheti azt otthona másik pontjára.

Maximális terhelhetőség: 115 kg

Az evezőgépet nagy és hosszan tartó terhelésre tervezték.

Szeresd a világot (Think about the planet and “Love the World”!)

Minden egyes NordicTrack termék „Szeresd a világot” minősítéssel rendelkezik, mivel a NordicTrack kompenzálja a gépek gyártása, fejlesztése, szállítása és használata során termelt teljes széndioxid kibocsátást. Evezőgép vásárlása előtt gondoljon Ön is Földünk védelmére.

Product Testing

A NordicTrack gépeken többszintű tesztelést végeztek, hogy a vásárlóknak egy verhetetlen teljesítményű, kiváló minőségű edzőgépet biztosítsanak.

Garancia

36 hónap

Evezőgépek
A termék méretei 221 x 56 x 115 cm
AUX csatlakozó -
Cikkszám PFRW98920
Csomagolt méret 119 x 56 x 64 cm
Csomagolt súly 53 kg
Dualkit kompatibilitás -
Ellenállási szint 24
Fékrendszer Mágneses
Hálózati tápellátás AC Adapter
Hangszórók 2 x 2" beépített
iFit kompatibilitás Integrált - regisztrációhoz kötött
Jótállás 36 hónap
Kijelző 10" Full HD Color Capacitive Touch
Markolat Gumírozott
Napi üzemidő 180 perc/nap
Összecsukhatóság Igen
Összecsukott méret 120 x 56 x 105 cm
Pulzusmérés Bluetooth öv (opcionális)
Szállítókerekek Igen
Terhelésállítás Manuális
Termék súlya 48 kg
Programok száma több mint 1000
Maximális terhelhetőség 115 kg

Pro-Form Carbon R10 evezőgép

  • Gyártó: Pro-Form
  • Cikkszám: Pro-Form Carbon R10 evezőgép
  • Elérhető: Raktáron
  • Elérhető: Pro-Form Carbon R10 evezőgép

Ár: 449.900 Ft / darab

  • Webes ár: 449.900Ft / darab