NORDICTRACK GX 2.7 U SZOBAKERÉKPÁR 

Könnyen és jól használható! 

A GX 2.7 U szobakerékpár, 20 edzésprogramot és iFit Bluetooth kompatibilis tartalmaz. 20 ellenállási szintje változatos intenzitású edzést biztosít. A GX 2.7U kerékpár gyorsan és könnyedén mozgatható. 

Telefonszámunk.: 06209375044

Gyártó
NordicTrack
Felhasználás módja 
Otthoni
Teherbírás
125 kg
Ellenállás
20 - motorikusan állítható
Kivitel-hajtás mód
Mágnesfék - Poly-V szíj
Lendkerék súlya (kg)
7 kg
Állíthatóság
Ülés függőleges/vízszintes, kormányszög
Programok száma
20
Kiemelt tulajdonság
Ergonómikus pedálok, ventilátor, állítható kormányszög, kis méret

Interaktív edzés (iFit Live Built-In)

ifit edzés

Egyéni, virtuális edzések, a világ lejobb edzői vezetésével. Élvezze saját otthonában, saját tempójában az edzést.

Válogasson több mint 1000 edzésprogram közül vagy jelöljön ki egy útvonalat a világ bármely pontján. Versenyezzen másokkal a legjobb eredmény elérése érdekében.

Nincs szükség az edzőterembe menni - ezer igényes, kölönböző intenzitású stúdió edzés otthonra! Csatlakozzon az iFit felhasználókhoz a világ minden tájáról, merüljön bele az iFit Studio edzések izgalmába. Az interaktív edzője tökéletes edzést nyújt Önnek soha nem lesz túl könnyű vagy túl nehéz.

Szabja személyesre edzésprogramját, egy időben futtathat edzésprogramokat és vezetheti online saját adatlapját. Ezt a legújabb edzésélményt az iFiT Live vezeték nélküli technológia teszi lehetővé!

Az iFit Live szolgáltatás használatához szükséges a www.ifit.com weboldalon történő regisztráció, előfizetés az iFit tagságra és egy táblagépre.

5" Eclaire kijelző

NordicTrack GX2.7U szobakerékpár kijelző
Ez az 5"-os háttér világítású, érintőképernyő sokféle edzési módot és melette szórakozást kínál, hogy elkerülje az edzés monotonitását. A beépített iFit Live technológia a sportban kitűzött célok gyorsabb elérését segíti.

Megjelenő edzési paraméterek: a pedálozás sebessége, annak üteme, a pedálok ellenállása, a mért pulzus, a megtett távolság, az elégetett kalóriák száma, az eltelt edzésidő.

Beépített ventilátor
(AutoBreeze Workout Fan)

NordicTrack GX2.7U szobakerékpár ventilator

Halk, akár a suttogás – a beépített ventilátor az edzésprogram sebességének megfelelően automatikusan változtatja a légáramlás erősségét. De kívánság szerint manuálisan is beállítható az erősség közvetlenül a konzolon található ventilátorvezérlőkkel gombok segítségével.

IPOD®-kompatibilis hangrendszer

NordicTrack GX2.7U szobakerékpár hangrendszer
Lehetőséged van iPOD/MP3 média lejátszó csatlakozására és már élvezheted is a zenét a beépített 2-inches hangszórókon keresztül.

20 ellenállási szint

NordicTrack GX2.7U szobakerékpár gyors ellenállás állítás
Közvetlenül a konzolról állítható a pedálok ellenállása elektronikusan. A 1-TouchTM rendszer segítségével az ellenállást, a konzol valamelyik gyors módosító gomb megnyomásával is lehet állítani, így nem csak egyesével lehet szabályozni azt.

SMR (csendes mágneses ellenállás). Ez a gyakorlatban úgy működik, hogy az elektronikus motor egy állandó mágnest közelít és távolít a lendkerékhez képest, így kifejtve az ellenállás mértékét a fém lendkerékre a mágneses erőnek köszönhetően. Súrlódás nincs, így a folyamatos fékezésnek nincs hangja, csak az elektronikus motornak rövid ideig állítás közben.

Vízszintesen és függőlegesen állítható ülés

NordicTrack GX2.7U szobakerékpár ülés állítás

Ez az állítható, jól párnázott ülés ideális és kényelmes edzést biztosít. A függőleges és vízszintes irányba könnyen állítható ülés hozzájárul a hatékonyabb edzéshez.

Természetes mozgás

7 kg-os (új fejlesztés - Crank Inertia) lendkerék az egyenletesebb teljesítmény, és a magasabb gépminőség tanúsítványa. A Crank Inertia a NordicTrack mérnökei által kifejlesztett új technológia a mágneses ellenállás területén, mely minden eddiginél finomabb, egyenletesebb mozgást biztosít az elliptikáknál, és a szobakerékpároknál. A lendkerék külső peremén elhelyezkedő többletsúly nagyobb centrifugális erőt eredményez. 

20 edzési program

Válasszon a 20 előre telepített edzésprogram közül, melyet tanúsított személyi edzők terveztek. A programok változtatják a szobakerékpár ellenállási szintjét is.

Beépített kerekek

A gép könnyű mozgatása érdekében kerekek lettek beépítve. Nem kell mást tenni, mint megemelni a terméket a kerekekkel szemközti oldalon, és könnyedén áthelyezheti azt otthona másik pontjára

Maximális terhelhetőség: 125 kg

A szobakerékpárt nagy és hosszan tartó terhelésre tervezték.

Minőség és stabilitás

A csúcsminőségű csapágyazás és a SMR™ (csendes mágneses ellenállás) biztosítja a csendes működést, komfort érzetet, és a hosszú élettartamot.

Product Testing

A NordicTrack gépeken többszintű tesztelést végeztek, hogy a vásárlóknak egy verhetetlen teljesítményű, kiváló minőségű edzőgépet biztosítsanak.

Szeresd a világot
(Think about the planet and “Love the World”!)

Minden egyes NordicTrack termék „Szeresd a világot” minősítéssel rendelkezik, mivel a NordicTrack kompenzálja a gépek gyártása, fejlesztése, szállítása és használata során termelt teljes széndioxid kibocsátást. Futópad vásárlása előtt gondoljon Ön is Földünk védelmére.

Garancia

24 hónap

Szobakerékpárok
A termék méretei 114 x 55 x 148 cm
AUX csatlakozó Igen
Cikkszám NTEVEX39018
Csomagolt méret 99 x 33 x 66 cm
Csomagolt súly 37 kg
Dualkit kompatibilitás -
Ellenállási szint 20
Fékrendszer Mágneses - elektromotoros
Hálózati tápellátás Igen - 9V, 2 AMP
Hangszórók 2 x 2" Beépített
iFit kompatibilitás Integrált - Külső kiegészítővel
Jótállás 24 hónap
Kijelző 5" kék háttérvilágítású
Kivitel - hajtás mód Ülő
Kormány állítás Dönthető kormányszög
Markolat Lágy gumírozott
Max. ülés magasság 114 cm
Maximális terhelhetőség 125 kg
Mellkasöv Opcionális
Napi üzemidő 90 perc/nap
Pedál kialakítás Súlyozott, pedálszíjjal
Pedál magasság Min. pedál magasság: 56 cm, Max. pedál magasság: 86 cm
Programok 20
Szállítókerekek Igen
Terhelésállítás Elektromos
Termék súlya 30 kg
Ülés állítás Függőleges és vízszintes
Ülés méret 33 x 30 cm
Lendkerék súly 7 kg
Pulzusmérés Markolati és Bluetooth öv

NordicTrack GX 2.7 U szobakerékpár

  • Gyártó: NordicTrack
  • Cikkszám: NordicTrack GX 2.7 U szobakerékpár
  • Elérhető: Raktáron
  • Elérhető: NordicTrack GX 2.7 U szobakerékpár

Ár: 199.000 Ft / darab

  • Akcios ár: 159.900Ft / darab