NORDICTRACK COMMERCIAL C2950 FUTÓPAD + AJÁNDÉK IFIT 1 ÉVES TAGSÁG 

Maximálisan testreszabható! 

21,5''-os nagyméretű érintőképernyős kijelzőjén figyelemmel kísérheti és élvezheti a beépített iFit Live technológia előnyeit. 


Az új NordicTrack Commercial 2950 modern tervezésű futópadja kisebb közületi használatra is alkalmas. Lenyűgöző, 21,5''-os HD nagyméretű érintőképernyős kijelzőjén figyelemmel kísérheti a és élvezheti a beépített iFit Live technológia előnyeit.

Gyártó
NordicTrack
Ajándék
iFit egy éves tagság (53875.-Ft)!
Felhasználás módja
Otthoni
Maximális sebesség
0-22 km/h
Jótálás
3 év általános
Teherbírás
135 kg
Motor teljesítmény
6.25 HP
Motor (maximális teljesítmény)
6,25 HP
Sebesség
0-22 km/h
Dőlésszög
-3 - 15 %
Futófelület
152 cm x 56 cm

Interaktív edzés (iFit Live Built-In)

ifit edzés

Egyéni, virtuális edzések, a világ lejobb edzői vezetésével. Élvezze saját otthonában, saját tempójában az edzést.

Válogasson több mint 1000 edzésprogram közül vagy jelöljön ki egy útvonalat a világ bármely pontján. Versenyezzen másokkal a legjobb eredmény elérése érdekében.

Nincs szükség az edzőterembe menni - ezer igényes, különböző intenzitású stúdió edzés otthonra! Csatlakozzon az iFit felhasználókhoz a világ minden tájáról, merüljön bele az iFit Studio edzések izgalmába. Az interaktív edzője tökéletes edzést nyújt Önnek soha nem lesz túl könnyű vagy túl nehéz.

Szabja személyesre edzésprogramját, egy időben futtathat edzésprogramokat és vezetheti online saját adatlapját. Ezt a legújabb edzésélményt az iFiT Live vezeték nélküli technológia teszi lehetővé!

Az iFit Live szolgáltatás használatához szükséges a www.ifit.com weboldalon történő regisztráció és előfizetés az iFit tagságra. 

Állítható konzol


A Commercial 2950 futópad egy dönthető konzolt tartalmaz, amely edzés közbeni a legjobb betekintési szöget eredményezi.

Extra nagy érintőképernyős kijelző
(TOTAL IMMERSION -
21,5” Color Touch-Screen Display )


Élvezze a hatalmas 21,5"-os színes érintőképernyőt, mely sokféle edzést, szórakozást és motivációt biztosít az edzés monotonitásának elkerülése érdekében. Az integrált iFit technológiával testreszabott edzéseket készíthet, melyeket nyomon követhet és elemezhet, a Google Maps segítségével edzési útvonalakat tervezhet miközben felfedezheti a világot.

Motorteljesítmény: 4,25 CHP folyamatos teljesítményű hajtómotor


Élvezze a fokozott motorteljesítményt és annak előnyeit edzés közben, mely tartós élettartamot és csendes és egyenletes működést kölcsönöz a futópadnak.

A beépített DurXTM Commercial Pro motort 25 éves futópad gyártási tapasztalattal rendelkező cég fejlesztette ki. Ahogy az autóknál a légzsákon, úgy a Commercial Pro motoron is megelőző teszteléseket végeztek, hogy a használata hosszútávú és biztonságos legyen.

A Commercial Pro tesztelések kiterjedtek a vibráció- és a zajhatásokra, hogy a manapság kapható legegyenletesebben és legcsendesebben működő motort fejleszthessék ki. A motor hűtése érdekében egy ventilátor lett rá felszerelve.

IN-BUILT Sound System


Csatlakoztassa az iPod* vagy MP3-lejátszóját a konzolaljzathoz, hogy motivált maradjon edzései közben. Állítsa be a beépített 3 hüvelykes hangszórók hangját a gyors állító gombok segítségével.

*Az iPod az Apple Inc. védjegye, az USA-ban és más országokban bejegyzett védjegy. Az iPod nem tartozék.

ONETOUCH vezérlők


Egy érintéssel beállítható, ill. megváltoztatható a kívánt dőlés  és sebesség mértékét. Ezzel a megoldással lehetővé vált, hogy az dőlésszöget -3 és 15 % között egy gomb megnyomásával is tudja változtatni közvetlenül a konzolról, így nem csak 0,5%-ként lehessen szabályozni azt.

A futószalag sebességét egy sebesség módosító gomb megnyomásával is lehet állítani a konzolon 1 és 22 km/h tartományban, így nem csak 0,1 km/h -ként lehet szabályozni azt.

Futófelület: 56 cm x 152 cm


Ez a kétrétegű, széles, zaj és csúszásmentes futószalag csendesebb edzést és tartósabb használatot biztosít. Az aszfalton történő futás szabad élvezetét adja, annak káros mellékhatásai nélkül! 

A Commercial 2950 frissített WhisperQuiet™ tartós kialakításával készült, amely csökkenti a futófelületen lévő minden egyes lépés zaját. A futószalag már gyárilag síkosított, így a futópad összeszerelése után azonnal használatba is lehet azt venni.

RUNNERS FLEX™ állítható keménységű rezgéscsillapító rendszer


A rezgéscsillapító feladata, hogy az ízületekre eső terhelést csökkentse az aszfalton történő futáshoz képest. Ez a rezgéscsillapító rendszer megdöbbentő védelmet biztosít az ízületeknek.

Állítsa be az ön számára a legmegfelelőbb rugózatot a Runners Flex™ párnázással. Fél fordulatú állítás kiemelkedő ütéscsökkentést biztosít, mindkét oldalán, a térdek és a bokák védelme érdekében. A másik fél fordulat szilárd, stabil felületet biztosít, hasonlót érzetet biztosít mint a szabadban történő futás. 

Beépített ventilátor
(AutoBreeze Workout Fan)


Halk, akár a suttogás – a beépített három ventilátor az edzésprogram sebességének megfelelően automatikusan változtatja a légáramlás erősségét, de kívánság szerint manuálisan is beállítható a ventilátor működésének az erőssége.

Ez az innovatív technológia segít megtalálni a felhasználó számára a megfelelő hőmérsékletet, hogy az edzése során a koncentráció ne lankadjon, így biztosítja az utat a sikerhez.

SPACESAVER® DESIGN WITH
EasyLift ™ Assist

Ez a forradalmi kialakítás lehetővé teszi, hogy a gépet könnyedén összecsukja a tökéletes tárolási méret maximalizálása érdekében. 

A SpaceSaver márkajellel ellátott futópadok futófelületei mind felhajthatóak, így azok kevesebb helyet foglalnak, ha nem használjuk őket. A futófelület felhajtása és annak leengedése rendkívül egyszerű, az EasyLiftTM Assist emelőkar segítségével.

Maximális terhelhetőség: 135 kg

A futópadot nagy és hosszan tartó terhelésre tervezték, de a 135 kg felhasználói testsúlyt komolyan kell venni! Ne használja a futópadot ennél nehezebb személy!

Edzésprogramok

Az iFit™ tagságával együtt több mint 400 edzésprogramhoz biztosít hozzáférést a világ minden tájáról. A futószalag sebessége és a futófelület dőlésszöge automatikusan változik a program jellegétől függően. Az edzésprogramok közötti navigálás egyszerű és gyors.

Pulzusmérés

A mért pulzus hozzásegíti Önt egy hatékonyabb edzéshez, nem kell mást tenni, mint időnként megfogni a konzol markolatába épített fémérzékelőket vagy felvenni az iFit vezeték nélküli mellkasi pántot, amely folyamatos jelet küld a kijelző számára, így a megfelelő szívritmus-zónában maradhat a teljes edzés folyamán. Hozza ki a legtöbbet az edzésekből, figyelje a pulzusértékét a kijelzőn!

Nagyméretű 2,5" görgők
(Precision Machined Rollers)

Tökéletesítésre kerültek a görgők, amelyek egyike a három fő futópad meghajtó rendszerének, a motor és a futószőnyeg mellett. A görgők megalkotásakor a legfejlettebb repülőgép technológiai tapasztalatokat használták fel.

A 2,5 hüvelykes precíziós módszerrel megmunkált és kiegyensúlyozott Non-flex hengerekkel és a  legmagasabb minőségű csapágyakkal a Commercial 2950 a legtökéletesebb futópad. A nagy teherbírású, acélgörgők két pályán dinamikusan mozognak és ezáltal egyenletesebb, csendesebb és hosszan tartó teljesítményt biztosítanak
.

Szeresd a világot
(Think about the planet and “Love the World”!)

Minden egyes NordicTrack termék „Szeresd a világot” minősítéssel rendelkezik, mivel a NordicTrack kompenzálja a gépek gyártása, fejlesztése, szállítása és használata során termelt teljes széndioxid kibocsátást. Futópad vásárlása előtt gondoljon Ön is Földünk védelmére.

Garancia

36 hónap

Futópadok
A termék méretei 205 x 100 x 165 cm
AUX csatlakozó Igen
Cikkszám I-NT-NTL19221-INT
Csomagolt méret 213 x 90 x 51 cm
Csomagolt súly 163 kg
Dualkit kompatibilitás -
Hangszórók 2 x 3" Beépített
Hengerek nagysága 2.5 '' Non-Flex precíziós
Jótállás 36 hónap
Kijelző 21,5" Full HD Color Capacitive Touch
Mellkasöv a termék része
Napi üzemidő 240 perc/nap
Összecsukhatóság Igen
Összecsukott méret 100 x 100 x 189 cm
Rugózás Runners Flex™ állítható
Termék súlya 126 kg
Motorteljesítmény Folyamatos teljesítmény: 4,25 CHP
Dőlésszög Dőlésszög nagysága: 15 %, Minimum dőlés magasság: 23 cm, Maximum dőlés magasság: 45 cm
Programok száma több mint 100
Futófelület 152 x 56 cm
Pulzusmérés Markolati és Bluetooth öv
Maximális terhelhetőség 135 kg
iFit kártya kompatibilis Integrált - regisztrációhoz kötött

NordicTrack C2950 futópad

  • Gyártó: NordicTrack
  • Cikkszám: NordicTrack Commercial C2950 futópad
  • Elérhető: Raktáron
  • Elérhető: NordicTrack Commercial C2950 futópad

Ár: 1.490.000 Ft / darab

  • Webes ár: 1.490.000Ft / darab