NORDICTRACK X22I INCLINE TRAINER FUTÓPAD + AJÁNDÉK IFIT 1 ÉVES TAGSÁG 

40%-os dőlésszög, 22''-os nagyméretű érintőképernyős kijelzőjén figyelemmel kísérheti és élvezheti a beépített iFit Live technológia előnyeit.Maximálisan testreszabható!


Próbálja ki a NordicTrack X22i Incline Trainer új, modern tervezésű 40%-os dőlésszögű futópadját. Lenyűgöző 21,5''-os HD nagyméretű érintőképernyős kijelzőjén figyelemmel kísérheti és élvezheti a beépített iFit Live technológia előnyeit.

Gyártó
NordicTrack
Ajándék
iFit egy éves tagság (53875.-Ft)!
Felhasználás módja
Otthoni
Maximális sebesség
0-20 km/h
Jótálás
3 év általános
Teherbírás
135 kg
Motor teljesítmény
6.0 HP
Sebesség
0-22 km/h
Dőlésszög
-6 - 40 %
Futófelület
152 cm x 55 cm

Interaktív edzés (iFit Live Built-In)

ifit edzés

Egyéni, virtuális edzések, a világ lejobb edzői vezetésével. Élvezze saját otthonában, saját tempójában az edzést.

Válogasson több mint 1000 edzésprogram közül vagy jelöljön ki egy útvonalat a világ bármely pontján. Versenyezzen másokkal a legjobb eredmény elérése érdekében.

Nincs szükség az edzőterembe menni - ezer igényes, különböző intenzitású stúdió edzés otthonra! Csatlakozzon az iFit felhasználókhoz a világ minden tájáról, merüljön bele az iFit Studio edzések izgalmába. Az interaktív edzője tökéletes edzést nyújt Önnek soha nem lesz túl könnyű vagy túl nehéz.

Szabja személyesre edzésprogramját, egy időben futtathat edzésprogramokat és vezetheti online saját adatlapját. Ezt a legújabb edzésélményt az iFiT Live vezeték nélküli technológia teszi lehetővé!

Az iFit Live szolgáltatás használatához szükséges a www.ifit.com weboldalon történő regisztráció és előfizetés az iFit tagságra. 

5x nagyobb kalória égetés maximális dőlésszögnél


Növelje kalória égetést edzés során (akár 321 kalória*) vagy érjen el páratlan edzési élményt a LIVE Speed és Incline Control kialakítás segítségével.

Beállíthatja a dőlésszőg emelkedésének mértékét +40%-os hegyi terepre, de választhat akár a vízszintes futáshoz képest lejtmenetet is -6%-os értékig. A legjobb és legmegfelelőbb dőlésszög egy érintéssel megváltoztatható közvetlenül a konzolról, így nem csak 0,5%-onként lehet szabályozni azt.

*3 km/h sebesség és 20 perces gyaloglás alatt, 90 kg-os átlagos felhasználó súlya mellett.

Egyedi kalakítású kapaszkodók

Nordictrack X32i kapaszkodók
Élvezze a mozgás szabadságát, miközben az edzés hatékonyabbá válik! Nem számít a koordináció szintje, Push Bar és Sled Grips kapaszkodók nagy mozgásszabadságot biztosítanak edzés során. Növelik az edzés intenzítását, javítják a kondiciót, erősítik az izomzatot és segítik a fogyást.

Extra nagy érintőképernyős kijelző
(TOTAL IMMERSION -
21,5” Color Touch-Screen Display )

X22i Incline Trainer kijelző
Merüljön el a hatalmas 22"-os színes érintőképernyő világába, amely sokféle interakciót és szórakozást kínál az edzés egyhangúsúgának elkerülése érdekében.

Kövesse nyomon az integrált iFit technológia segítségével edzéseit vagy jelöljön ki egy edzést a világ bármely pontján Google Maps térkép segítségével.

Motorteljesítmény: 4,25 CHP folyamatos teljesítményű hajtómotor


Élvezze a kimagasló motorteljesítményt és annak előnyeit edzés közben, mely tartós élettartamat, csendes és egyenletes működést biztosít futópadja számára.

A beépített DurXTM Commercial Pro motort 25 éves futópad gyártási tapasztalattal rendelkező cég fejlesztette ki. Ahogy az autóknál a légzsákon, úgy a Commercial Pro motoron is megelőző teszteléseket végeztek, hogy a használata biztonságos és tartós legyen.

A Commercial Pro tesztelések kiterjedtek a vibráció- és a zajhatásokra, hogy a manapság kapható legegyenletesebben és legcsendesebben működő motort fejleszthessék ki.

IN-BUILT Sound System

NordicTrack X22i hangfal rendszer
Csatlakoztassa az Bluetooth fülhallgatóját ipod termékét a konzolaljzathoz, hogy motivált maradjon edzései közben. Állítsa be a beépített 3 hüvelykes hangszórók hangját a gyors állító gombok segítségével.

*Az iPod az Apple Inc. védjegye, az USA-ban és más országokban bejegyzett védjegy. Az iPod nem tartozék.

ONETOUCH vezérlők


Egy gomb nyomású, érzékeny kezelőszervek a sebesség (0 és 20 km/h között) és a dőlésszög (-6% - 40%* között ) extra gyors állítása érdekében. Tartsd a hangsúlyt az edzéseden.

* 25% nagyobb dőlésszög gyaloglásra ajánlott.

Futófelület: 56 cm x 152 cm

Nordictracj X22i futófelület
Ez a kétrétegű, széles, zaj és csúszásmentes futószalag csendesebb edzést és tartósabb használatot biztosít. A futás szabad élvezetét adja, annak káros mellékhatásai nélkül! 

A NordicTrack X22i Incline Trainer frissített Reflex™ tartós kialakításával készült, amely csökkenti a futófelületen lévő minden egyes lépés zaját. A futószalag már gyárilag síkosított, így a futópad összeszerelése után azonnal használatba is lehet azt venni.

Beépített ventilátor
(AutoBreeze Workout Fan)

NordicTrack X22i ventilator
Halk, akár a suttogás – a beépített három ventilátor az edzésprogram sebességének megfelelően automatikusan változtatja a légáramlás erősségét, de kívánság szerint manuálisan is beállítható a ventilátor működésének az erőssége. Ez az innovatív technológia segít megtalálni a felhasználó számára a megfelelő hőmérsékletet, hogy az edzése során a koncentráció ne lankadjon, így biztosítja az utat a sikerhez.

Pulzusmérés

NordicTrack X22i pulzusmérő szenzor

A megfelelő pulzusérték hozzásegíti Önt egy hatékonyabb edzéshez. Nem kell mást tenni, mint időnként megfogni a konzol markolatába épített fémérzékelőket vagy felvenni egy Bluetooth vezeték nélküli mellkasi pántot, amely folyamatos jelet küld a kijelző számára, így a megfelelő pulzus-zónában maradhat a teljes edzés folyamán. Hozza ki a legtöbbet az edzésekből, figyelje a pulzusértékét a kijelzőn!

Maximális terhelhetőség: 135 kg

A futópadot nagy és hosszan tartó terhelésre tervezték, de a 135 kg felhasználói testsúlyt komolyan kell venni! Ne használja a futópadot ennél nehezebb személy!

Edzésprogramok

Az iFit™ tagságával együtt több mint 400 edzésprogramhoz biztosít hozzáférést a világ minden tájáról. A futószalag sebessége és a futófelület dőlésszöge változik automatikusan a program jellegétől függően. Az edzésprogramok közötti navigálás egyszerű és gyors.

Nagyméretű 2,5" görgők
(Precision Machined Rollers)

Tökéletesítésre kerültek a görgők, amelyek egyike a három fő futópad meghajtó rendszerének, a motor és a futószőnyeg mellett. A görgők megalkotásakor a legfejlettebb repülőgép technológiai tapasztalatokat használt

Futópadok
A termék méretei 184 x 99 x 178 cm
AUX csatlakozó Igen
Cikkszám I-NT-NTL29221-INT
Csomagolt méret 193 x 102 x 85 cm
Csomagolt súly 186 kg
Dualkit kompatibilitás -
Hangszórók 2 x 3" Beépített
Hengerek nagysága 2.5 '' Non-Flex precíziós
Jótállás 36 hónap
Kijelző 21,5" Full HD Color Capacitive Touch
Max. sebesség 22 km/h
Mellkasöv Opcionális
Napi üzemidő 240 perc/nap
Összecsukhatóság Nem
Rugózás Reflex párnázat
Termék súlya 138 kg
Motorteljesítmény Folyamatos teljesítmény: 4,25 CHP
Dőlésszög 40 % (Minimum dőlés magasság: 23 cm, Maximum dőlés magasság: 78 cm)
Programok száma több mint 100
Futófelület 152 x 55 cm
Pulzusmérés Markolati és Bluetooth öv
Maximális terhelhetőség 135 kg
iFit kártya kompatibilis Integrált - regisztrációhoz kötött

NordicTrack X22i Incline Trainer futópad

  • Gyártó: NordicTrack
  • Cikkszám: NordicTrack X22i Incline Trainer futópad
  • Elérhető: Raktáron
  • Elérhető: NordicTrack X22i Incline Trainer futópad

Ár: 1.699.000 Ft / darab

  • Webes ár: 1.699.000Ft / darab