• MSM Chondroitin Glucosamine - 60 tabl.

MSM Chondroitin Glucosamine 

A MSM Chondroitin Glucosamine egy, a glükozamin, a kondroitin és az MSM kiegyensúlyozott arányát tartalmazó klasszikus formulát alkalmaz. A MSM Chondroitin Glucosamine az összes többi BioTech USA termékhez hasonlóan biztonságos, gondosan kiválasztott összetevőket tartalmaz.

100%-ban gluténmentes termék!

Lássuk a számokat

1 adagban:

  • 1200 mg glükozamin
  • 400 mg kondroitin
  • 600 mg MSM

Felhasználási javaslat:

Felnőttek számára napi 2 tabletta fogyasztása javasolt, legalább 3 hónapig. A termék szedése során ügyelni kell a bőséges folyadékbevitelre! A készítmény folyamatos, megszakítás nélküli, vagy kúraszerű szedésre is alkalmas.

Allergén információ

Tejet, tojást, glutént, szóját, rákféléket, kén-dioxidot és dióféléket tartalmazó élelmiszereket gyártó üzemben készült.

FIGYELMEZTETÉS: 

A készítmény csak orvosi ellenőrzés mellett alkalmazható! A készítmény egyedüli tápanyagforrásként nem használható. Parenterálisan nem alkalmazható. Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! A készítményt gyermekek elől elzárva tartsa! Tengeri kagylókra és/vagy rákfélékre érzékenyek a készítményt nem szedhetik.

ÖSSZETÉTEL

BioTech USA MSM Chondroitin Glucosamine
Összetétel:

Egy adag mérete: 2 tabletta
Adagok száma a termékben: 30


Vitaminok és ásványi anyagok (egyéb összetevők)2 tablettaNRV3

glükózamin-szulfát1200 mg*
metil-szulfonil-metán (MSM)600 mg*
kondroitin-szulfát400 mg*

3NRV%: Napi beviteli referencia érték felnőttek esetén.

FIGYELMEZTETÉS: A készítmény csak orvosi ellenőrzés mellett alkalmazható! A készítmény egyedüli tápanyagforrásként nem használható. Parenterálisan nem alkalmazható. Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! A készítményt gyermekek elől elzárva tartsa! Tengeri kagylókra és/vagy rákfélékre érzékenyek a készítményt nem szedhetik.

Tejet, tojást, glutént, szóját, rákféléket, kén-dioxidot és dióféléket tartalmazó élelmiszereket gyártó üzemben készült.

glükózamin-szulfát-kálium-klorid (rákfélékből), metil-szulfonil-metán (MSM), nátrium-kondroitin-szulfát, tömegnövelő szer (izomalt), csomósodást gátló anyag (sztearinsav), bevonat [fényezőanyag (hidroxi-propil-metil-cellulóz)].

MSM Chondroitin Glucosamine - 60 tabl.

  • Cikkszám: MSM Chondroitin Glucosamine - 60 tabl.
  • Elérhető: Raktáron
  • Elérhető: MSM Chondroitin Glucosamine - 60 tabl.

Ár: 6.290 Ft / darab

  • Akcios ár: 5.030Ft / darab