Ca D3 K2 

Kalciumtartalmú étrend-kiegészítő kapszula vitaminokkal és ásványi anyagokkal. 


MIÉRT AJÁNLJUK A BIOTECHUSA CA D3 K2 KAPSZULÁT? 
 • Komplex összetételű
 • Tartalmaz kalciumot, foszfort, D3- és K2-vitamint
 • Gazdaságos kiszerelésű
 • Egyszerű adagolni 

Ca D3 K2: a csontok és a fogak szolgálatában! 

Csontjaink egészségének megőrzése fontos összetevője az egészséges, kiegyensúlyozott életmódnak. Amellett, hogy a sportolók számára kiemelten fontos, hogy a testnek egy szilárd, strapabíró váza legyen, a hétköznapi embernek is érdemes odafigyelni a megfelelő kalcium és D-vitamin bevitelre. 

Jól tudjuk, hogy a tej és a tejtermékek a leggazdagabb kalciumforrások, azonban nem könnyű fedezni a napi vitamin és ásványi anyag szükségletet, különösen akkor, ha valaki különböző okokból kifolyólag (pl.: laktóz intolerancia, tejfehérje allergia) nem fogyaszt/fogyaszthat tej eredetű élelmiszereket. 

A Ca D3 Kkapszula megalkotásánál nem csak a hatóanyagok mennyiségét, hanem azok komplexitását is figyelembe vettük. A normál csontozat és fogazat fenntartásáért nagy mértékben felelős kalcium és foszfor mellett került a termékbe D3-vitamin is, ami a két előbb említett ásványi anyag minél jobb felszívódásáért, hasznosulásáért is felelős! A teljeskörű támogatás érdekében hozzáadtunk még K2-vitamint is, ami szintén részt vesz a normál csontozat fenntartásához. 

KIKNEK AJÁNLJUK A BIOTECHUSA CA D3 K2 KAPSZULÁT?
 • Azoknak, akik kapszulás terméket keresnek
 • Azoknak, kiknek fontos a csontok és a fogak egészsége 
MIT TARTALMAZ A BIOTECHUSA CA D3 K2?

1 adagban (3 kapszula):

 • 908 mg kalcium
 • 702 mg foszfor
 • 6 µg (240 NE) D-vitamin
 • 30 µg K-vitamin 

 

Kalcium 

A kalcium szükséges a normál csontozat és fogazat fenntartásához, így kiemelten fontos szerepet játszik azok egészségében. 

A csontok és fogak egészsége mellett szerepet játszik a sejtosztódási folyamatokban és a sejtek specializációjában, részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokban és a normál ingerületátvitelben, valamint hozzájárul a normál izomműködéshez és az emésztőenzimek normál működéséhez is. 

 

Foszfor 

A kalciumhoz hasonlóan a foszfor is részt vesz a normál csontozat és fogazat fenntartásában, a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokban, emellett hozzájárul a sejtmembránok megfelelő működéséhez. 

 

D-vitamin 

Elsődleges szerepe a csontok egészségének megőrzésében rejlik, a kalciumhoz és a foszforhoz hasonlóan hozzájárul az egészséges csontozat és a normál fogazat fenntartásához, egészséges izomfunkció fenntartásához és az immunrendszer normál működéséhez is. 

A csontok egészségéért közvetve is felel, ugyanis a D-vitamin hozzájárul a kalcium és a foszfor normál felszívódásához/hasznosulásához, továbbá a vér normál kalciumszintjének fenntartásához. 

 

K-vitamin 

A fent említett összetevők mellett a K-vitamin is részt vesz a normál csontozat fenntartásában. Emellett részt vesz a normál véralvadásban is, éppen ezért kumarin típusú véralvadásgátlót szedő egyének számára nem javasolt a termék szedése.

A Ca D3 Kkapszula az összes többi BioTechUSA termékhez hasonlóan biztonságos, gondosan válogatott összetevőket tartalmaz. 

 

HOGYAN KELL SZEDNI A BIOTECHUSA CA D3 K2 KAPSZULÁT?

Felhasználási javaslat: Fogyassz naponta 3×1 kapszulát, bő folyadékkal, étkezések között! 

Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépd túl! A terméket kisgyermekek elől elzárva tárold! Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos étrendet és az egészséges életmódot! 

 

Figyelmeztetés: Kumarin típusú véralvadásgátlót szedő egyéneknek nem javasolt a termék fogyasztása. Tejet, tojást, glutént, szóját, rákféléket, kén-dioxidot és dióféléket tartalmazó élelmiszereket gyártó üzemben készült.

 

Kiszerelés: 90 kapszula (30 napi adag)

 

ÖSSZETEVŐK

kalcium ortofoszforsavval alkotott sói, csomósodást gátló anyag (zsírsavak magnéziumsói), kapszulahéj [zselatin, fényezőanyag (sellak), színezék (vas-oxidok és vas-hidroxidok), savanyúságot szabályozó anyag (ammónium-hidroxid), savanyúságot szabályozó anyag (kálium-hidroxid)], menakinon, kolekalciferol.

hatóanyag táblázat

Lásd fentebb, a képeknél.

Ca D3 K2 - 90 kapszula

 • Cikkszám: Ca D3 K2 - 90 kapszula
 • Elérhető: Raktáron
 • Elérhető: Ca D3 K2 - 90 kapszula

Ár: 2.790 Ft / darab

 • Webes ár: 2.790Ft / darab